Blikket mitt nagles fast til hennes stålgrå. Skaftet på pisken presset kontant opp i meg. Knærne gir etter, med det resultat at piskeskaftet glir til bunns i meg.

Hei alle sammen. Jeg som skriver er en jente på nitten. Amalie heter jeg. Bor i Bergen hvor jeg jobber i en klesbutikk. Dette er ikke noe som har hendt, men noe jeg har svært lyst til å oppleve.

Fantasien går faktisk på noe jeg ikke er ukjent med. Den handler om S/M, som jeg har praktisert et par år. Er medlem av SMIL Norge, men selv ikke der tør jeg leve ut denne ganske sterke fantasien:

– Jeg heter Nadia, sier herskerinnen og ber meg sitte ned. Hun er en ganske tynn kvinne i slutten av tyveårene, med det kjølige utseendet som selvsikre kvinner så ofte har. Yppig i kroppen, med frodige hofter uten at hun er bred. Sensuell og med sterke øyne under fint tegnede øyenbryn.

Et smell – og en svie brer seg langs skulderpartiet.

– Der ser du hva som kan skje, hvis du er ulydig. Stemmen er lav, men bydende. Nadia lar seg ikke herse med. Det motsatte er nok heller tilfelle.

– Kle av deg, hore! Jeg plukker fort av meg klærne og blir stående på gulvet foran henne. Hun undersøker meg grundig. Hendene er overalt på meg. Hun veier brystene mine i hånden. Slipper dem, og går bak meg.

Rapp! Jeg farer sammen, og tar meg på rumpa – der pisken har revet opp huden. Et nytt rapp følger. Så et til. Jeg siger ned på kne.

– Nåde, herskerinne. Vis nåde overfor en fattig gatejente. Jeg gjør alt du vil. Alt du befaler!

Hun snur pisken i hånden, gir meg en hånd og løfter meg opp. Deretter stiller hun seg ansikt til ansikt med meg. Blikket mitt nagles fast til hennes stålgrå. Skaftet på pisken presset kontant opp i meg. Knærne gir etter, med det resultat at piskeskaftet glir til bunns i meg.

Jeg stønner. Ser så bedende jeg kan få til på henne. Blikket hennes er like hardt, men hun trekker ut pisken. Hun peker på gulvet. Jeg setter meg på baken – med tårene silende nedover kinnene. Klarer ikke å beherske gråten som har satt seg i halsen.

Nadia er kledd i lær, som dekker henne fra topp til tå. Ikke en stripe hud er synlig fra halsen og ned. Og over hodet trekker hun nå en hette som rekker til skuldrene. Det er hull til øynene og munnen. Noen hyller dekker en av veggene. Reolene er fulle av SM-ting. Pisker, hodelag, bisler, tommeskruer og annet vondt. Nadia snur seg og går bort til reolen. Hun plukker med seg en og annen gjenstand og kommer tilbake.

Armene hennes henger rett ned. Hun åpner hendene, og det hun holdt ramler i gulvet. Hun tar opp to klyper. Det henger lodd i snorer, forbundet med klypene. Hun klemmer sammen skaftene. De taggete kjeftene på klypene åpner seg.

– Nå skal vi se hva du tåler av smerte, lille, kåte tøs!

Den gapende kjeften på klypen skjærer seg inn i den ene brystvorten. Jeg ber nok en gang om nåde, men Nadia er kald som is. Hun åpner den andre klypen og klipser den til den andre vorten. Smerten er uutholdelig de første sekundene, men går så over i en deilig, pirrende følelse som får vortene til å bli harde.

Nadia slår borti loddene, som begynner å pendle. Bevegelsen får taggene til å skjære seg enda lenger inn i vortene. Men nå er det deilige ilinger blandet med smerten. Jeg begynner å bli kåt. Hun ser det.

– Er du blank i øynene, ditt ludder? Kåt, hva? Jenter som deg kan ikke styre fitta. Din lidderlige, puletrengte horunge. Reis deg opp!

Jeg får stavret meg opp så raskt jeg kan, redd for å smake pisken. Nadia strekker ut hånden og stikker en finger inn i meg. Den lærkledde hånden føles kjølig og røff mot det ømfintlige kjøttet i skjeden.

– Sett deg.

Jeg adlyder.

– Len deg frem!

Jeg står på knærne med pannen hvilende mot gulvplankene. Nadia binder den høyre armen til det høyre benet. Deretter gjør hun det samme på den andre siden. Jeg er låst. Armene er presset bakover mot benene, og kroppsvekten fra livet og opp hviler nå på pannen. Hun henter en stang med bøyler på enden, som hun plasserer mellom bena mine, så vidt over knærne. Hun trekker den ut, slik at jeg blir tvunget til å skreve til jeg nesten forstrekker lysken.

Det er utrolig smertefullt. Likevel, jeg tar meg i ønske at hun var enda strengere.

– Tøs! Jeg hører at hun spenner på seg et eller annet, og at hun haler en matte eller noe over gulvet og plasserer den mellom de skrevende bena mine.

En hanskekledd finger stikkes inn i rumpa mi. Hun kjører den rundt i analen, som blir klissete. Jeg tør ikke å spørre hva hun driver med, men forstår at hun smurt meg i rumpa. Og jeg vet at jeg snart blir spiddet.

Hun går kjapt ned. Noe kaldt butter mot analåpningen – og så støter hun til med voldsom kraft. Smerten hyler gjennom underlivet mitt og forplanter seg gjennom kroppen og når hodet hvor impulsene eksploderer i en supernova-smell.

– Strap-on, tenker jeg, halvt i svime. – Nadia har satt på seg en strap-on og straffpuler meg!

Og hun tar virkelig i: Med brå, harde bevegelser støter hun dildoen inn. En gang, to ganger – jeg har ingen mulighet til å gjøre noe. Må bare vente til det behager henne å stoppe. Men etter noen få støt eksploderer jeg i en orgasme som varer og varer og varer.