Fitta mi blir våt så fort turbinmotorene på Boeingen spiller opp til takeoff. Siden yrket mitt bringer meg rundt i det ganske land jevnt og trutt, og dessuten gir anledning til å besøke Stockholm, Helsingfors, København og London minst en gang i måneden – betyr det at min 25 år gamle kropp ganske så ofte når febertemperatur.

Jeg har aldri gjort noe uanstendig om bord. Men gud så lyst jeg har! Min fantasi dreier seg om luftfart – om fly og fitte. Den perfekt uanstendige dagen skulle åpnet med at jeg dusjer lenge, såper meg inn med ekstra fint badeskum – og diller og daller lenge med kroppen min. Jeg sprayer litt godlukt på, og tar på meg en pen, tettsittende drakt. Et halvlangt skjørt er vesentlig i fantasien. For jeg må jo enkelt nå frem til det krevende hullet mitt.

For at denne dagen skal bli super fra morgen til kveld, er det siste jeg gjør ved speilet i entreen etter å ha stelt på håret, og dyttet et sett kinesiske egg opp i vaginaen. De slår mykt og deilig mot fitteveggene under taxituren til Gardermoen. Flybuss- eller tog tør jeg ikke ta. Det skulle ta seg ut å nå høydepunktet midtveis, sittende blant hundre andre mennesker.

Idet flyet løfter nesen fra rullebanen og begynner klatringen opp til luftkorridoren sin, presses kulene bakover. De klemmer godt mot skjedeveggene. Jeg hjelper til så godt jeg kan. Bruker musklene i musa på deiligste måte. Klemmer og skviser metallkulene. De er utrolige hendige – et must for en kvinne på farten. Iallfall for en som har et krater av kåthet der kjønnsorganet sitter. Jeg må kontrollere meg. Forsøker å holde tankene øverst – over nytelsessentret som gir helt klare meldinger om at en stiv, stor mannestav hadde vært p(i)kken over i-en akkurat nå.

I stedet later jeg som jeg blar i reisemagasinet jeg plukker opp fra nettingholderen på seteryggen foran meg. Jeg tar brillene på, forsøker å holde en cool mine og skummer meg blasert gjennom side på side med reiseartikler og reklame for hudpleie. Men inne i meg ser jeg bare en tunge bli større og større. Og før flyet har planet ut er nettopp fitteslikk det jeg fantaserer om. En herlig, rask tungespiss som stikker ut mellom to bestemte lepper – har dere forresten lagt merke til hvor bestemte munner flykapteiner og deres styrmenn har?

Tungespissen stikker seg inn mellom fitteleppene mine. De skiller seg og slipper frem en dam av kåthet som har samlet seg opp. Jeg blir våt i rumpa – dit saften tar veien. Jeg tenker på skjørtet som kan bli vått, men er prisgitt lystene. Tungen rumsterer i mitt aller helligste. Klitorisen hardner til, og dytter leppene til side for å komme seg ut i frisk kabinluft.

Så rammer tungespissen nervesenteret. Hodet på det er blottet. Klitorisen ligner en minipenis. Så underlig biologien kan være. Når minipikken berøres er alt du kan tenke på større pikker. Stive, varme harde staker som fyller deg opp og gjør selv den mest effektive, kjølige forretningskvinne til et kuktiggende ludder som skjelver av begjær.

Motorene mister turtall. Flyet senker nesen. Setebeltelampene slås av, og jeg kan høre flycrewet romstere i pantryet. Snart kommer de med trillevogner med mat og kaffe. Mannen ved siden av meg, en mager type i begynnelsen av sekstiårsalderen, skotter stadig på meg. Kanskje har han merket at jeg flytter på meg til stadighet. Kanskje har jeg stønnet uforsiktig høyt – eller kanskje han rett og slett har begynt å lukte kåt kvinne.

Hvis det er tilfelle, setter det en spiss på opplevelsen min. For da vet jeg at han sitter der og blir kåt på meg – uten å kunne vise det eller gjøre noe med det. Fitta mi begynner og åpne seg. Jeg kjenner at kulene får mer plass. Det er litt turbulens i luften. Flyet rister, og får kulene til å bevege seg. Hver gang skyter en ekstra deilig følelse opp fra fitta mi og når hjernen. Det er utrolig deilig – utrolig oppkåtende. Ville jeg, kunne jeg sluppet det løs nå.

Men jeg venter. Lukker øynene og lener meg bakover. Later som jeg sover en stund, til jeg blir avbrutt i min kåthetsmeditasjon av flyvertinnen som spør sidemannen om han vil ha kaffe. Jeg åpner øynene. Velger te. Blir sittende og plukke i maten. Har vanskelig for å konsentrere meg nå. Nytelsen vil ikke gå tilbake. Den har bygget seg opp på et nivå og blir værende der. Alt jeg kan tenke på er pikk. Jeg ser store, stive kuker med blodfulle hoder gli ut og inn av den kåte sprekken min – som ligger åpen som et fersk kjøttsår.

Straks maten er fortært og kopper og emballasje ryddet bort, kommer jeg til å gå på toalettet. Der skal jeg besørge siste etappe. Det skal matche med at piloten skrur av gassen og begynner nedstigningen. Jeg har reist denne strekningen minst hundre ganger. Det er normale værforhold i dag, ingen spesielt sterk med- eller motvind. Derfor kan jeg time presis. Jeg ser på klokken. Det kan ikke være mer enn 15 minutter igjen til det skjer.

Og jeg skal time – være på toppunktet og holde meg der en stund til jeg hører motorene senke turtallet. Da kommer jeg til å hjelpe meg selv over. Både flyet og jeg skal nå klimaks i samme øyeblikk.

Søppelet fjernes. Tiden er inne. Jeg tar håndvesken min og reiser meg. Sidepassasjeren reiser seg ikke, men trykker seg bare bakover i setet og svinger bena til side. Da gjør jeg noe frekt. Jeg presser meg forbi ham med fronten mot ham. En søt iling skjærer gjennom meg av tanken på at hodet hans er i høyde med den halvåpne, dryppvåte fitta. Munnen er bare centimeter fra den hovne klitorisen.

Jeg lukker meg inn i toalettet. Motorlyden er dumpere der inne. Raskt heiser jeg opp skjørtet, stikker hånden inn mellom bena og fisker ut kulene mens jeg ennå står oppreist. Setter meg så ned og skyver meg ut på kanten av dolokket. Slår på dildoen og stikker den inn.

Stikker den ut og inn med jevne bevegelser. Ganske sakte, slik jeg liker det. Den har et hode som roterer og gjør nytelsen intens. Noen ganger lurer jeg på hva jeg egentlig skal med menn. Deres pikk kan ikke gjøre de herlige tingene en dildo kan. Og den dagen det kommer en slik med innlagt temperaturjustering, er mannen ille ute. Det eneste som da er igjen å fascineres over er når kuken reiser seg fra slapp til stiv. Det får all verdens kvinner – selv de mest blaserte – til å bli tørre i munnen, men våte en annen plass. Den reaksjonen er biologisk betinget.

Fitta tilpasser seg latexstaven. Klemmer seg rundt den. Et par krampetrekninger forteller at jeg må slappe av litt for ikke å gå over før tiden. Underlivet gløder som ei esse fylt av kåtkull. Jeg slipper ut noen små stønn. Klarer ikke å holde dem tilbake. Så kjenner jeg det sprenger på – og må bråstoppe. Men jeg slipper å ødelegge stemningen. Etter et par minutter merker jeg at motorduren blir svakere. Jeg slår vibratoren på max og kjører staven ut og inn så fort jeg kan. Med et par fingre masserer jeg klitoris. Og akkurat i det jeg merker at flyet endrer retning og vender nesa nedover møtes all stimulansen i en kjempestor stjerne – en hvit kjempe som imploderer og sender meg til andre verdener gjennom sorte hull som jeg i orgasmetåken forstår er urfittene – alt livs opprinnelse. Begjæret og forløsningens kjerne.

En rask omgang med et par Kleenex fjerner det verste av fuktigheten som har samlet seg i skrittet, rumpesprekken og partiet mellom. Jeg stapper kulene og dildoen i vesken, retter på håret og klærne, låser opp og finner setet mitt.

Jeg smiler til sidemannen og sier: – Nå er vi vel snart framme på Kastrup?