4 juni, 2023

Dame 40 søker underdanig mann

Dame søker underdanig mann
Brunette, lav, kort hår, 40 år søker underdanig mann jeg kan kose meg med. Du må like å kysse og at jeg binder deg fast hvis jeg vil det. Du må like at jeg har noen kg for mye (mest på puppene), men jeg foretrekker normale/ trente gutter som er normalt høye eller høye. Fordi du er underdanig må du tåle at jeg bruker deg når jeg selv vil. Det betyr at noen ganger vil jeg ha deg flere ganger i uka, men at jeg også kan la være å møte deg på noen uker. Da må du tilfredsstille meg m prat på sms, snap eller noe. Jeg har erfaring m dette fra før, du må gjerne ha det, men ikke noe krav. Om du er i forhold eller singel spiller ingen rolle, diskresjon fra begge er en selvfølge. Ikke mas om bilder.

Vennligst ikke svar dersom du ikke oppfyller mine krav, det er jeg som bestemmer.

Send privat melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *