Dette skjedde i juni ifjor . Jeg var på ferie hos min gudmor som bodde på et lite sted i Nordland fylke, I den lille bygda var det stort overskudd av hankjønn, så jeg ble fort populær av den grunn.

Da jeg kom til bygda, var jeg ukysset og kanskje en smule sjenert. Men jeg husket når jeg pleide å kikke på gutta under vannet mens de stupte på skolen. Da havnet alltid badebuksa på knærne, og det pleide liksom å krible i meg. Jo større utstyr de hadde, jo mer kriblet det.

Tilbake til denne spesielle junidagen. Jeg hadde bestemt meg for å gå ned til flytebrygga for å se på en flott racerbåt som skulle ligge der nede. For å komme dit måtte jeg gå nesten én kilometer langs E6`en.

Da jeg hadde gått en stund, hørte jeg motordur bak meg. Men jeg var vel for stolt til å snu meg, så jeg bare fortsatte å gå. Så stoppet motorduren, og nysgjerrigheten ble for stor. Jeg måtte snu meg.

Der stod en gutt på ca. 19 år og vinket meg bort til ham. Siden nysgjerrigheten hatt tatt overhånd, hadde jeg ikke noe valg. Jeg gikk tilbake noen skritt. Freddy, som han het, bød meg en røyk. Siden jeg var røykfri, sa jeg nei takk. Da lot han også være.

Så ble det litt pinlig stille, og jeg avbrøt stillheten med å fortelle ham at jeg alltid hadde hatt lyst til å lære å kjøre moped. Men for at han skulle lære meg å kjøre, ville han ha noe til gjengjeld.

Før jeg fikk tid til å si noe, hadde han omfavnet meg og gitt meg det drømmekysset. Samtidig lette den høyre hånden febrilsk etter buksesmekken i den avklippede olabuksa. Han fikk den opp og puttet hånden forsiktig nedover.

Jeg kjente det kriblet som om den 3. verdenskrig var på gang. Det gikk elektriske støt gjennom meg da han nådde klitoris. Da ble jeg veldig våt. Fittesaften strømmet på som en liten foss.

Jeg trakk hånden hans opp og trakk ham med meg et lite stykke inn i skogen. Gresset var høyt og mykt. Det jeg hadde hatt av sjenanse, var forlengst borte. Jeg kastet av meg T-skjorta og blottet to velvokste pupper med stive vorter.

– Sug dem, sug dem, sa jeg.

Han lot seg ikke be to ganger, men suget i vei mens jeg lette meg frem til kukken hans. Det var den største jeg hadde sett. Jeg begynte å runke den, først forsiktig, så fortere og hardere. Kuken stod som en skjev tornado mot meg.

Jeg trakk meg litt bort og rev av meg de klærne som fortsatt dekket lille meg. Jeg var kåt nå, ordentlig sprengkåt. Jeg oppdaget at Freddy hadde fulgt mitt eksempel og stod splitter naken foran meg.

Vi la oss ned i det myke gresset. Vi lå på siden, og Freddy masserte det ene brystet mitt og klitoris samtidig. Imens runket jeg ham, og vi stormklinte samtidig. Det føltes enda mer opphissende. Kriblingen var ikke bare i underlivet, men i hele kroppen.

Da jeg kjente at kuken gav fra seg kåthetsdråper, fei­de jeg vekk den hånden som masserte klitoris, og begynte i stedet å gni kukkhodet over klitoris. Så reiste jeg meg litt opp samtidig som jeg skjøv Freddy over på ryggen og satte meg oppå kuken hans.

Rolig og forsiktig lot jeg den forsvinne inn i meg. Men da den var kommet et stykke, stoppet den liksom. Jeg gjorde et lite rykk og tredde den trange fitta mi ned over kuken som var svulmende og stor.

Så startet det villeste rittet jeg noensinne har ridd. Jeg jukket opp og ned, og Freddy sukket og stønnet og bad meg fortsette og fortsette. Samtidig knadde han brystene mine som hoppet i takt med jukkingen.

Så hoppet jeg av og stilte meg med min klissvåte bollemus mot ham. Han skjønte fort hintet. Han stilte seg bak meg og kjørte kuken forsiktig inn i fitta mi. Kuken var stor, og fitta var trang. Jeg kjente helt tydelig alle bevegelsene vi gjorde sammen.

Han arbeidet for rolig nå, så jeg bad ham frekt om å få opp farten. Han økte tempoet. Dette var herlig. Det gikk støt gjennom hele kroppen. Jeg stønnet og kjente at orgasmen bygget seg opp.

Freddy jukket og stønnet, jukket og stønnet. Så ble stønnene mine høyere. Jeg kjente orgasmen nærmet seg. Jeg ble varm i hele kroppen og begynte å få krampetrekninger i fitta samtidig som jeg hørte Freddy stamme frem at nå gikk det snart for ham.

Det var alt som skulle til for å gi meg en skikkelig eksplosjon. Det var helt ubeskrivelig. Så kom Freddy bare sekunder etter meg. Jeg kjente kuken hans pumpe ut atskillige mengder sæd. Så trakk han seg ut, og vi falt sammen i gresset.

Siden jeg hadde betalt på forskudd, lovet han at han skulle lære meg å kjøre moped. Vi hadde flere runder siden i det samme skogholtet.