En spennende fest

Det var en varm sommerkveld. Jeg og kjæresten hadde nettopp kommet fra syden og var brune og fine. Vi var invitert på fest til en kompis av meg.
Vi gledet oss skikkelig og jeg spurte kjæresten min om hun kunne ta på seg noe skikkelig sexy. Hun svarte med å ta på seg en svart kort kjole og svarte boots.. Jeg ble kåt av å se henne så sexy.
Kompisen min er singel og en typisk dame jeger. Han og kjæresten min pleide alltid og flørte litt på fester, men jeg syntes det var greit så lenge det ikke ble alvor ut av det. En fantasi jeg alltid har hatt er å delta i trekant, så det og se kompisen min jaktta damen min gang på gang gjorde meg litt pirret.

Da vi kom var festen godt i gang og kompisen min stod og flørtet med en annen dame. Da han så oss kom han og ønsket oss velkommen, og jeg la merke til at øynene han falt ned på utringningen til kjæresten min hele tiden.
Festen gikk sin gang og underveis hadde kompisen min kommet med forslag om trekant. Vi bare lo av forslagene og sa vi var med på det meste, beruset som vi var.

Da festen nærmet seg slutten var begge yre av sommervarmen og av alkohol innabords.
Litt tidligere hadde damen min dratt meg inn på toalettet og låst døren. Hun var vill i blikket og begynte å suge meg samtidig som hun tok den nybarberte musen sin. Vi var begge nærmt orgasme da kompisen min banket på døren og lurte på hva som skjedde der inne. Vi bestemte oss for å gå ut, begge røde i kinnene. Kompisen min bare smilte lurt. Han ante nok hva som hadde skjedd..

Folk bevegde seg hjemover, mens vi satt igjen og drakk litt til. Da jeg ytret at jeg begynte å bli trøtt kom kompisen min med forslag om at vi kunne sove over der slik at vi slapp taxikø. Vi så på hverandre og takket etterhvert ja. Jeg gikk inn og la meg i håp om at kjæresten min skulle komme etter og fullføre det som skjedde på toalettet. Jeg lå og kjente kriblingen i kroppen da jeg hørte de to flørte og le der ute i stuen. Jeg klarte ihvertfall ikke sovne. Plutselig ble det stille. Jeg listet meg ut og hele kroppen min stivnet da jeg så de to kysse. Han hadde hånden sin godt plantet under den korte kjolen hennes og hun stønnet lavt. Jeg klarte ikke å bli sint, jeg kjente bare kåtheten ta meg. Jeg gikk bort til dem og kjærsten min hoppet vekk da hun så meg. Hun unnskyldte seg med at det bare var en spøk. Jeg dro henne bestemt opp av sofaen og snudde henne slik at hun stod med ryggen til meg og ansiktet vendt mot kompisen min, som fortsatt satt sjokkert i sofaen. Jeg begynte å kysse henne i nakken og lot den ene hånden min gli sakte ned langs låret og under kjolen. Jeg kjente at trusen var trukket til siden og at hun var kjempevåt.

Nå hadde hun begynt og puste tungt. Kompisen min så forståelig nok på dette som en invitasjon og reiste seg. Han stilte seg opp mot damen min og begynte å kysse henne samtidig som han dro ned hempene på kjolen. Hun hadde ikke bh den kvelden så brystene hennes ble fort blottet. Han var ikke sen om å kysse og kjærtegne de stive brystvortene hennes..
Hun ga fra seg små stønn etterhvert som munnen hans bevegde seg lengre og lengre ned på kroppen hennes. Da han kom ned til kjønnet hennes begynte han å slikke henne forsiktig samtidig som han presset to fingre inn i henne. Jeg kjærtegnet de søte små brystene henne, tok tak i tungen hennes og sugde på den. Kompisen min reiste seg så opp og tok av seg på brystet. Overkroppen var muskulær og hårete. Nå virket kjæresten min mer bestemt og trakk ned buksen til kompisen min. Jeg registrerte at penisen hans var ganske stor. Jeg merket at også hun likte hva hun så da hun ga fra seg et lite stønn når hun så lemmet hans. Det kriblet i hele kroppen. Jeg tok meg i å lure på om det hele var en drøm da hun tok tak i penisen hans og begynte og onanere penisen hans forsiktig. Kompisen min var virkelig i drømmeland. Han stønnet for hver gang kun dro ham. Jeg spurte om hun kunne gå ned på alle fire, det gjorde hun mer enn gjerne.

Jeg så mitt snitt til å ta presse en finger inn i rumpe n hennes samtidig som tok henne bakrfra. Hun stønnet høyt nå. Hun tok penisen hans i munnen og sugde ham så hardt hun klarte, samtidig som hun tok på de store ballene hans.

Da vi hadde holdt på slik en stund begynte kompisen min å bli litt utålmodig. Han førte kjæresten min inn på rommet sitt og kastet henne ned på sengen før han la seg over henne. Hun var vill av kåtskap og førte penisen hans mot den våtglinsende nybarberte fitten sin. Han presset den store kuken inn i henne sakte men sikkert. Jeg så at han fylte hele hullet, mens hun holdt en hånd på den stramme rumpen hans og en hånd på den hårete brystkassen. Da ga hun fra seg noen stønn som jeg aldri har hørt før. Jeg satt meg ned på en stol og begynte og onanere. Etter at han hadde tatt henne hardt i misjonæren ville hun være øverst. Hun red ham mens hun så på meg onanere på stolen. Hun visste at settingen tente meg. Etter de hadde holdt på en stund hoppet hun av ham og kom mot meg. Hun skrevde over meg og lot seg senke ned på den nesten pulserende kuken min.

Det holdt på å gå for både henne og meg da kompisen min løftet henne av meg og ba henne ride ham. Hun måtte nesten ha hjelp av ham for å klare å senke seg nedpå det store lemmet. Han holdt henne bestemt på plass og befalte at hun red ham hardt. Jeg reiste meg og stilte meg bak henne. Jeg pulte henne med en finger i rumpen før jeg begnte å presse penisen min inn i rumpen hennes. Slik tok vi henne en stund før hun måtte gi etter for orgasmen. Hun hylte og stønnet da det gikk for henne. Det gikk for ham og meg nesten samtidig og vi sprutet begge langt inn i henne.

Da alle hadde fått roet seg gikk meg og kjæresten inn og la oss for å sove. Da vi våknet neste morgen ble vi enig om å holde tett om den deilige hendelsen.