Nina er med. Fingrene hennes graver seg inn i kjønnshåret mitt. Hun rufser kjærlig i det. Så kommer en fingertupp inn mellom lårene mine og glipper ned i sprekken.

Jeg er Vilde, en kvinne på 22 år som bor i en mindre østlandsby nord for Oslo. Min fantasi dreier seg om lagkameratene i håndballaget jeg er med i. Vi er dyktige, og ligger ganske godt an på tabellen. Selv om jeg er sammen med en deilig type og elsker både ham og det han gjør med meg i sengen – klarer jeg ikke å skyve vekk tanken på jentene. Fantasien dukker alltid opp når jeg masturberer, og jeg skal gladelig innrømme at jeg må ta meg sammen for ikke å glo for mye i garderoben etter kampene.

Nina, for eksempel, er utrolig søt og har en slank, fint formet kropp. Vi har spilt sammen siden skoledagene – da Nina gjorde seg bemerket ved å av og til bytte ut shortsen med en tykk truse under kampene. Da sto det femti gutter med øyne som tinntallerkner og kul på buksa langs banen.

Nina og jeg klinte på en hjemme-alene fest en gang. Vi var rundt 16, tenker jeg. Bare flipp, men det er oppstår en spenning mellom oss når vi slumper til å være på tomannshånd.

Nina har små, faste bryster. For tiden er hun barbert. Hun er sånn, hun. Tør alt det vi andre bare fleiper om. Kjønnsleppene hennes ser ut til å være fuktige bestandig. Kanskje er de det også. I mine drømmer ligger de halvt skilt med klitorisen så vidt stikkende ut nede i folden. Jeg suger knoppen inn i munnen og gir den en rundvask med tungen. Forsøker å ikke treffe direkte, men sirkler rundt neddelen av den.

Nina stønner og kaster på hodet. Den ene hånden hennes legger seg over ryggen min. Jeg slikker ivrigere. Hun begynner å bevege hoftene fra side til side. Først sakte, så øker hun farten og presser musa søkende mot ansiktet mitt. Jeg flytter meg, slik at jeg blir liggende i en sixtynine på siden. Hånden hennes glir over hoften min og blir liggende der. Hun gir meg små kjærtegn med fingrene en stund, før jeg beveger meg litt. Vrir hoften ennå litt, slik at hånden hennes glir ned i underlivet.

Teknikken virker. Nina er med. Fingrene hennes graver seg inn i kjønnshåret mitt. Hun rufser kjærlig i det. Så kommer en fingertupp inn mellom lårene mine og glipper ned i sprekken.

Jeg stønner høyt og begynner uvilkårlig å skjelve i lårene. Nina blir ivrigere. Fingeren følger sprekken fra begynnelse til slutt. Den glir videre. Over det følsomme mellompartiet og inn mot rumpehullet. Det kiler og jeg kaster på meg. Jeg hører at hun ler. Fingeren glir tilbake og inn i det nå søkkvåte hullet mitt. Jeg kjenner fingeren gå på oppdagelsesferd i skjeden. Den får snart følge av en finger til. En fingertupp finner veien til min knopp, øverst mellom kjønnsleppene. Jeg slapper av i kroppen og tar imot. Nina fjerner hånden. Det går gysninger gjennom meg i det hun plasserer hodet mellom lårene mine. Det lange, nydelige mørke håret faller over dem – noe som er søte kjærtegn i seg selv.

Jeg nyter. Men glemmer ikke å gi. Jeg vil også slikke den deilige, bløte musa til Nina. Jeg kysser henne midt i – og hun skrever automatisk for gi meg mer plass. Jeg merker at jeg elsker denne jenta – og vil drikke det hun har. Jeg fører hendene bak henne og stryker og klemmer den nydelige rumpa. Det er tydelig at hun er følsom der. Små stønn kommer i rask rekkefølge, og det blir liv i fitta hennes. Hun presser seg mot munnen min, som er ivrig opptatt med å slikke og suge skamleppene.

Hun er klissvåt mellom lårene nå. Noe av saften renner ned mot rumpa og forsvinner inn i rumpehullet. Jeg fanger det opp med fingeren og stikker den inn i baken hennes.

Vi ligger sammenfiltret. Tungene starter en vill lek som gjør oss usannsynlig kåte og gale. Som på signal suges leppene våre fast til hverandres klitoriser. De blir værende der til ropene forstummer og kroppene slapper av.

Nina snur seg og ser på meg med de nydelige, grønne øynene. Hun er den peneste jenta jeg vet om. Har alltid vært det.

Hun sier: – Du er så pen, Vilde. Du er så deilig. Jeg har gått og vært kåt på deg i årevis. Siden den gangen på festen. Husker du den?

Jeg gir henne et smil som sørger for at jeg ikke behøver å si noe. Trekker henne til meg og kysser henne. Vi blir liggende å kline lenge – sikkert i tyve minutter. Lange, dype kyss med tungene. Hendene våre er opptatt med stelle med puppene. Bare jenter kan leke med bryster slik som vi gjør.

Nina ruller brystvortene mine mellom peke og tommelfingeren. Jeg gjør det samme til gjengjeld. Men vi masserer dem også. Det føles så deilig – og helt riktig – å kjenne jentepuppenes vorter stikke stive i håndflatene.

Så senker jeg meg nedover henne og tar den ene brystvorten i munnen. Lar tungen leke lett med den. Biter lett. Den bare en anelse mørkere ringen rundt vorten får noen lette trykk av tungespissen min, før jeg suger så mye jeg kan av brystet inn i munnen. Hun har virkelig små bryster, Nina. Men hun er finere enn de fleste på alle områder ellers – så én lyte må hun ha. Hvis da små pupper er noe negativt.

Mine er store. Nina slikker og småbiter ivrig over begge, til de er våte av spytt. Jeg presser meg mot munnen hennes. En liten, rask tunge streifer over vortene og sender kåte ilinger gjennom meg.

Snart går kosingen over i sterkere begjær. Pusten vår går tungt. Det er stille i rommet, som snart fylles av jamring, sukk og stønn. Og lukten av de hete grottene våre – som produserer mengder av saft akkurat nå. Tunnelene presses utover av fingrene våre. En, to, tre inni på en gang. Det blir uutholdelig deilig.

Vi kommer på likt. Sammenfiltret klemmer vi armene så hardt vi kan rundt hverandre. Tungene går som trommevirvler ned i sprekkene – og vi roper ut vår kjærlighet til hverandre i det orgasmen raser gjennom oss som om det var et vulkanutbrudd på gang.