For et par år siden var jeg på befaring på en byggeplass. Under rundturen presterte en lastebil å velte en stålbjelke over begge føttene mine. Jeg fikk flere kompliserte brudd nederst på leggen og i mellomfoten, og selvfølgelig havnet jeg på sykehus.

Jeg hadde store smerter da jeg våknet opp etter narkosen med gips fra knærne og ned, og jeg ble pumpet full med sterke, smertestillende medikamenter. Medisinene slo meg ut, og det første døgnet lå jeg fullstendig i ørske. Jeg var litt våken innimellom, men svært usikker på hva som var drøm og virkelighet. Jeg var klar over at jeg lå på enerom, og at sykepleierne stelte meg som et lite barn. Men det hele var ganske tåkete for meg.

I rusen opplevde jeg vaskingen som en sexorgie. Mens pikken min ble vasket forsiktig med en klut, stivnet den til. Etter en stund syntes jeg det var som jeg ble runket kraftig. Det hele ble avsluttet med at pikken ble sugd inn i en god, myk og varm munn til den sprutet.

Etter det første døgnet trappet de ned medisineringen noe, og jeg ble litt mer våken. Men fremdeles var jeg så utslått at jeg ikke våknet før en av sykepleierne var godt i gang med å vaske meg. Jeg lå med bar overkropp og dynen brettet ned til livet. Jeg gløttet så vidt på øynene og så at sykepleieren som gned brystkassen med en klut og viste stor grundighet, var litt av et støkke.

Hun var liten av vekst, men med noen fantastiske former. Store, svulmende bryster, smalt liv og slanke ben. Jeg ble brått kåt og kjente at pikken reagerte. Jeg fant det mest fornuftig å la øynene gli igjen og late som om jeg fortsatt var i drømmeland. Med lukkede løyne kunne jeg ennå se pleieren for meg, og det skulle ikke mye fantasi til for å forestille meg henne uten klær.

Pikken min var sånn passe halvstiv da hun brettet dynen lenger ned. Jeg hørte hun kom med et lite, forbauset utrop da hun fikk se pikken min. På grunn av gipsen lå jeg uten bukser. Hun fortsatte å vaske meg på magen og lårene. Pikken min pekte rett opp da hun gned meg forsiktig rundt pungen og over pikkroten.

Jeg ventet å kjenne kluten oppover pikken, men i stedet kjente jeg at hånden hennes tok et godt tak og runket meg forsiktig. Etter en liten stund forsvant hånden, og pikken ble suget inn i en god, varm munn.

Jeg tok risken på å kikke forsiktig. Hun stod ved siden av sengen med bena godt fra hverandre, skjørtet heist opp og med en hånd i trusa. Jeg strakte ut en hånd og strøk henne oppover låret. Hun slapp pikken og kom med et forskrekket utrop. Jeg så på henne og smilte.

Et øyeblikk så det ut til at hun var i villrede. Så smilte hun tilbake og kneppet opp kjolen. Hun dro av seg trusa, løftet BHen opp over brystene før hun kløv opp i senga og satte seg skrevs over meg. Pikken min skled rett inn i henne, og hun begynte å ri meg kraftig.

Jeg grep om brystene hennes og kjente at de var deilige og faste med store, harde vorter. Et øyeblikk etter satte hun i gang med en lang serie krampetrekninger. Det så ut som hun fikk elektriske støt.

Hun stønnet og red meg fortere og fortere helt til hun plutselig falt sammen over meg. Hele tiden var det fantastisk godt, og pikken stod som et spett. Men det gikk ikke for meg, og jeg antok at medisinene jeg fikk, kunne hemme litt på utløsningen.

Etter en stund satte hun seg opp og så på meg, forundret over at pikken fortsatt var stiv. Langsomt begynte hun å bevege seg igjen. Jeg trodde det skulle til å gå for henne på nytt da hun plutselig stoppet og hevet seg opp over meg. Hun trakk føttene oppunder seg og satt på huk over meg. Så plasserte hun pikkhodet mot rumpehullet og presset seg forsiktig nedpå

Da halve pikken var inne, satte hun et par fingre inn i fitta og begynte å gni klitten. Å se henne sitte slik og kjæle seg selv mens pikken min var klemt inn i det trange rumpehullet hennes, ble for mye for meg. Jeg strakte ut hendene og grep rundt de store brystene hennes. Vortene var store og harde som nøtter. Når jeg gned dem, stønnet hun og beveget seg forsiktig opp og ned på jernet mitt. Det strammet seg i meg, og det gikk voldsomt for meg før jeg svimte av.

Da jeg våknet, lå jeg pent stelt. Alle spor var borte. Hadde det vært en drøm? En halvtimes tid senere kom to pleiere inn med kveldsmaten. Den ene blunket til meg og fortalte at hun hadde nattevakten. Noen drøm hadde det ikke vært.