Jeg er en jente på 18 år som i nesten alle år har trodd jeg har vært heterofil. Det var helt til jeg møtte Mari. Jeg var utrolig flau over at jeg var lesbisk å hadde aldri fortalt noen om det, i ett år hadde jeg skjult følelsene mine for min beste venn.

En natt skulle jeg sove over hos Mari. Vi skulle se på film og spise en hel haug med godteri, slik som jenter gjør når de sover hos hverandre. Hun hadde på seg en hvit, stram singlet som viste fram de store, deilige puppene hennes og en liten sexy shorts som viste fram de veltrente bena og den spretne rumpa hennes. Mørket la seg ute og vi slukket lysene å tente noen stearinlys for å sette oss ned å prate. Vi pratet lenge om alt mulig. Hun hadde en sexy hes stemme. Jeg ble så kåt av å se på de vakre leppene hennes bevege seg. Jeg holdt ikke ut lenger, jeg fortalte henne at jeg var lesbisk. Hun tok det fint å spurte hvorfor jeg ikke hadde sagt noe før.

Etter vi hadde snakket litt til ble vi trøtte å bestemte oss for og gå til sengs. Vi la oss i dobbeltsengen å slukket lysene. Hun la seg nærmere meg og begynte å stryke meg over brystet. Jeg ble nervøs. Jeg kjente en pirrende følelse. Hun førte pekefingeren ned langs magen min å masserte fitta mi utenpå trusa. Jeg la meg oppå henne å kysset henne villt mens jeg dro hånda mi gjennom det lange, blonde håret hennes. \”Du er så sinnsykt deilig\” hvisket jeg i øret hennes. Jeg satte meg opp og dro av henne toppen for så å ta av toppen min. Hun smilte frekt til meg mens hun bet seg i leppa og tok av seg BH\’en. Jeg bet henne lekent i nakken å kysset henne ømt nedover halsen. Jeg holdt de store brystene hennes i hendene mine før jeg begynte å kysse på de å slikke de harde niplene hennes. Hun stønnet forsiktig å lente hodet sitt bakover. Jeg dro vekk dynen vi hadde over oss å masserte klitorisen hennes. Hun stønnet å likte åpenbart hva jeg drev med. Jeg slikket over den våte fitta hennes i rytmiske bevegelser mens jeg lot to fingre gli inn og ut av henne å ertet henne litt å trakk fingrene mine ut igjen. Før jeg visste ordet av det tok det en røff vending. Hun la meg under seg og begynte å råkline med meg. Hun satt seg opp å gnidde klitorisen sin inntil min. Jeg stønnet. Hun spredde bena mine å begynte å slikke meg. Følelsen var så ubeskrivelig god. Hun gled to fingre inn i den våte fitta mi å støtet fortere å fortere inn i meg. Jeg stønnet høyt. Jeg klarte ikke holde det inne. Jeg kjente det kriblet i hele kroppen og jeg visste at nå kom jeg snart. Jeg stønnet gang på gang. Jeg skrek. Hun slikket meg gjennom hele orgasmen. Etter jeg hadde kommet kysset hun meg ømt å hvisket i øret mitt \”Jeg liker det hardt\” før hun gikk ut av sengen og bøyde seg ned i den nederste skuffen på kommoden hennes. Jeg beundret den utrolig deilige rumpa hennes med god sikt til den våte deilige fitta hennes. Hun rettet seg opp igjen å sto der med en dildo i hånden. Hun la seg ned ved siden av meg igjen å strøk hånden oppover låret mitt å kysset meg. Jeg spredde bena hennes å slikket henne forsiktig før jeg kikket på henne med et frekt blikk å førte dildoen inn i henne. Hun stønnet. Jeg bevegde den fortere og fortere. Hun stønnet å grep et tak på brystene sine mens hun lå der å skrek. Jeg elsket det, og det gjorde tydeligvis hun også. Hun tok den ene hånden sin å masserte klitorisen sin med to fingre. Jeg merket på henne at hun kom snart. Jeg knullet henne hardt med dildoen helt til hun kom og gjennom hele orgasmen hennes. Når jeg var ferdig la jeg hodet mitt på magen hennes å kjente at den gikk i takt med den tunge pusten hennes. Jeg kikket på henne og smilte. Vi fniste litt å kysset hverandre ømt god natt.