Etter en lang sommerdag med shopping og kafebesøk i storbyen, gikk jeg og mine 3 beste venninner tilbake til hotellrommene våre. Vi hadde rom rett ved siden av hverandre så vi gikk inn på vårt hotellrom og snakket og prøvde på klærene vi hadde kjøpt. Vi var fire storfornøyde, halvnakne jenter med klær over alt. Etter en stund med latter og champagne gikk de til sitt hotellrom og vi dusjet og gjorde oss klare for byen. Det skulle bli en lang og fuktig natt for oss fire. Sosiale nettverk er jo stort, og mange er avhengige av både facebook og andre. Jeg var en av mengden som liker facebook, kanskje mer enn andre. Jeg sjekket facebook på dataen min.Jeg visste at jeg kom til å ha en melding fra han der. Jeg hadde møtt han et par ganger via noen frivillige arrangementer, hvor vi hadde flørtet litt. Vi hadde snakket frem og tilbake på facebook i noen år, med noen mellomrom såklart. Men vi snakket igjen nå og jeg var litt interresert, og fasinert. Han var ca 20 år eldre enn meg, men vi hadde snakket om alt mulig via facebook så jeg følte at jeg kunne snakke rett ut med han.

Han visste at jeg var i hovedstaden og det var der han bodde. Selvfølgelig hadde jeg fått en melding av han. “Ute og gjør byen farlig? Du bør ikke reise hjem uten å si hei til meg.” Jeg ble litt småglad og litt spent på hva som kunne skje hvis jeg sa ja til å møte han før jeg reiste hjem igjen. “Farlig? Jeg er vel bare snill. Selvfølgelig kan vi møtes en dag. Vi skal ut på byen om noen timer. Møt oss der davel.” Jeg angret litt på svaret mitt rett etter jeg hadde sendt det, og visste ikke om det var litt for tydelig at jeg ville møte han igjen.

Etter dusj, sminke og en haug av kjoleprøving var vi klare og på vei ut på byen. Vi gikk til et av oslos beste utesteder og hadde det kjempegøy. Vi møtte mange kjekke menn, og de spanderte drinker på oss om kapp. Etter et par shots og noen øl, så jeg han. Han stod ved inngangen og så seg rundt. Jeg gikk rundt mengden og han kunne ikke se meg. Jeg gikk opp bak ham og prøvde å dekke øynene hans, men han var for høy til at jeg kunne rekke opp. Han snudde seg og ga meg det smilet jeg hadde sett så mange ganger på profilbildene og de gangene vi hadde møttes før. Han bøyde seg ned og han ga meg en klem. Vi begynte og snakke og gikk bort til resten av gjengen min. Da vi kom bort til dem ved bardisken, spanderte han en øl på meg og vi snakket. Det var da jeg så en annen fyr som bare stod rundt oss. Han hadde nok glemt kompisen han hadde med, og presenterte ham for oss. Vi snakket, danset og drakk. Jeg hadde det utrolig gøy og vi danset tettere og tettere på dansegulvet.

Vi snakket litt om jobben hans og så gikk vi ut litt for å ta en røyk. Han fortsatte og fortelle om hvordan han hadde det på nattevaktene på ambulansen. Hjelpes, en mann som tar seg av folk. Jeg ble så tent på han. Jeg hadde bare på meg en sommerkjole og det var blitt kaldt nå som det var blitt mørkt. Han holdt rundt meg når han så jeg var kald og spurte om jeg ville gå til et annet sted. JEg ville gjerne gå et annet sted med han. Vi fikk tak i en taxi og han kysset meg forsiktig på vei til hans hus. Han var forsiktig, og det virket som at han var usikker på meg og min alder. Jeg var tross alt bare 19 år og han var rett rundt 40. Jeg kysset han tilbake og viste at jeg var med på det.

Vi kom opp i leiligheten hans og satt og snakket og kysset på sofaen. Jeg satt på fanget hans med bena rund livet hans. Jeg kjente at han vokste i buksene. Han reiste seg opp og bar meg inn på soverommet hans mens vi fortsatte kliningen. Han la meg ned på sengen og tok av meg kjolen og hans skjorte. Jeg satt og bare ventet på at han skulle kysse meg igjen og var helt med på hva som skulle skje og jeg kunne ikke vente. Han kysset meg på munnen og gikk nedover nakken, brystet, puppene, magen og så til kjønnet mitt. jeg stønnet og hørte at han lo litt. Han lekte med klitoris og han lekte med begge hullene mine. Han slikket meg og det var så fantastisk godt. Jeg stønnet mer og merket at jeg var ganske klar til å komme. Han stoppet og reiste seg opp. Jeg så på han og såtte meg på knærene og tok tak i kuken hans. Jeg slikket hodet hans og så gapte jeg over hele kuken. Åh, han var så stor og deilig å ha i munnen. Jeg sugde han lenge og han stønnet nå.

Jeg reiste meg opp og vi stod begge to nå. Han kysset meg og løftet meg opp så vi var like høye. Jeg kjente kuken hans mot min våte mus. Vi smilte begge to og han kysset meg lenge og intenst. Han førte kuken sin inn i musen min og vi snønnet i kor. Han var så hard, stor og utrolig deilig å ha inni seg. Jeg hadde hatt noen sexdrømmer om han, men dette gikk over alle fantasier jeg hadde hatt om han i senga. Jeg hadde rygen opp mot veggen og han holdt meg fortsatt oppe. Han var så sterk og det tente meg enda mer.

Vi havnet på sengen hans igjen og skiftet stilling. og holodt på en liten stund i misjonæren og litt i doggy. VI kom begge to og det var en orgasme jeg aldri hadde kjent maken til. Vi lå og koste på sengen en liten stund da jeg reiste meg for å gå på do. Han så etter meg hele veien inn til badet og jeg bøyde meg etter skjorten hans. jeg kom ut fra badet med skjorten hans på, gikk over til sengen der han lå og kysset han. Han prøvde å holde meg nede, men jeg lirket meg ut av favnen hans.Jeg gikk ut av rommet og inn på kjøkkenet. Jeg hørte at han kom seg ut av sengen og visste at han kom ut til meg. Etter å ha åpnet en av ølene han hadde i kjøleskapet satt jeg på kjøkkenbenken. Han kom ut og vi startet med klining igjen. Vi delte ølen og han strøk hendene opp og ned lårene og rundt til rumpen min. Han var helt fantastisk, og så utrolig flink til å kysse meg. Han løftet meg ned fra kjøkkenbenken, jeg kysset han og gikk bort fra ham. Jeg ville at han skulle følge etter meg. Han fulgte etter meg og jeg satt meg på gulvet med ryggen lent tilbake på sofaen. Han satt seg ned ved siden av meg på gulvet. Vi begynte å småbryte litt, men jeg kjempet ikke så mye og han var fort nok oppå meg. Han kneppet opp skjorten jeg hadde på meg og vi var begge klare for runde nummer 2.

Vi var i leiligheten hans helt til jeg skulle reise hjem, 3 dager senere. Jeg ringte en venninne og sa at jeg kom til hotellet og hentet tingene mine. Jeg ville være i storbyen noen dager ekstra. Det var den beste ferien jeg har hatt siden.