Det var slutten på en lang eksamensperiode, og et konstant stress lå og lurte i bakhodet uansett hva vi foretok oss. Jeg hadde tatt fire eksamener og var endelig ferdig, mens kjæresten min hadde igjen den største av sine eksamener. For å koble av tok vi oss en tur på byen med gode venner, samme dag som jeg tok min siste eksamen. Vi hadde avtalt å møtes for å ta et par glass med en gang jeg var ferdig og kom meg ned til byen, og forflytta oss derfra etter tre-fire pils. Neste sted var nesten stappfullt, det dundra i høyttaleranlegget for hver basstone som kom fra siste storhit på topp 20-lista. Vi følte oss litt utilpass blant de 20 år gamle fjortisene, men ga stedet en sjans likevel. Vi var tross alt på byen for å koble av og feste ordentlig denne natta.

Lufta hang som et tungt teppe over baren og de små gruppene med stoler og bord. Folk dansa inntil bordene til og med, så fullt var det. Vi fikk likevel pressa oss ned i et hjørne, og ikke lenge etterpå sto en haug med ølglass utover det slitne bordet.

Jeg hadde vært kåt siden jeg sto opp denne morgenen. Det er ikke ofte jeg klarer å være kåt når jeg er stressa, men jeg sleit med skrivinga denne dagen. Tankene sporet av etter hver setning jeg skrev, og jeg så for meg alt jeg kunne tenke meg å gjøre i stedet. Trusa var varm, og jeg kjente at det var klamt på innsiden av lårene mine. Smårød i kinnene satt jeg der og prøvde å komme meg gjennom de siste timene, og komme meg hjem. Jeg sjangla ut av eksamenslokalet, og kom meg på bussen. Det hjalp ikke på kåtheten at jeg hadde kledd meg på denne måten, og det forverret seg bare av tanken på hvordan typen kom til å reagere da han fant ut at jeg ikke hadde på meg strømpebukse – men strømper. Trusa hadde jeg på diskret vis lurt av meg på bussen. Den lå nå pent skjult i et siderom av veska. Musikken dunket fremdeles. Det var klamt, og det oset av sex i lufta. Kåte ungdommer kveilet seg inntil hverandre på dansegulvet, i takt til musikken. Jeg hadde lenge hatt et godt øye til en av kompisene som var med i kveld. Uten å høre med typen min først, spurte jeg denne kompisen om han ville være med og danse, noe han umiddelbart takket ja til. Jeg tok hånda hans og førte ham gjennom alle de andre dansende menneskene, til andre siden av lokalet. Vi danset og lo, som et slags mislykket forsøk på å skjule kåtheten vi begge åpenbart bar på. Øynene hans møtte mine, i flere sekunder, og jeg dansa meg nærmere ham. Jeg forsøkte å lure inn seksuelle bevegelser i dansen, for å se om han tok imot invitasjonen min. Da jeg var helt inntil ham, kjente jeg at kuken hans var hard, og den pressa mot underlivet mitt. Jeg klarte nesten ikke å stå oppreist lengre, det rant nedover lårene mine. Vi tungekyssa, hardt og intenst, og hånda hans strøk innenfor BHen min. Brystvortene mine var varme og stive, og lå deilig mellom fingrene hans. Jeg stoppa, lot det være noen centimeter mellom ansiktene våre, og stirret ham inn i øynene mens jeg sakte kneppet opp buksa hans. Kuken var om mulig enda større nå, og jeg kjente at det dunket inni bokseren.!
Jeg tok tak rundt ham, strøk ham over kuken, og hvisket i øret hans; takk for dansen. Han fikk følge etter meg gjennom folkemengden, og vi satte oss ned blant de andre for å fullføre pilsen. Kjæresten min var kommet i formen, og han satt og skålte og sang med de andre kompisene sine. Sjarmøren min mottok med hensikt lange og forførende blikk nå og da, for å holdes varm. Det var åpenbart at kjæresten min begynte å bli kåt selv, for nå satt han og befølte meg innenfor dressjakka mi, åpenlyst for de andre. Han elsket at jeg kledde meg som en sekretær, med dressjakke, kort skjørt og støvletter. Jeg lot skjørtet skli opp noen cm for å vise ham strømpene mine, og alle kompisene ble tause samtidig. Jeg lot som jeg ikke merket det, og kjente at det kriblet av spenning. Kjæresten min kom nærmere og nærmere, og snart kysset vi lenge og intenst, med tunge og åpen munn, som for å vise oss frem. Jeg håpet innerst inne at sjarmøren skulle føle en slags sjalusi, men han så bare kåtere ut da jeg snudde meg mot ham for å servere ham et nytt blikk. Jeg reiste meg, sakte, og lot skjørtet gli opp for å vise den bare rumpa mi til kjæresten. Jeg snudde på hælen og gikk med lange skritt mot et annet rom. Uten å vite hvem som fulgte etter, gikk jeg innerst inn i rommet, og satte meg ned. Her hadde jeg vært før, og ikke mange visste at dette var et rom som ikke var i bruk. Kun en lyspære hengende i det ene hjørnet sørget for at det var lys i rommet. Skyggene og uvissheten om hvem som befant seg her, pirret sansene mine til det uutholdelige. Døra smalt igjen, og stengte ut litt av dunkingen fra musikken, samt lyden av fulle, glade og dansende fjortiser.

Jeg hørte at det var to i rommet, og innså kjapt at jeg hadde fått viljen min. Før de rakk å merke hverandres nærvær, hadde jeg revet av meg klærne, og satt igjen med bare strømper og dressjakke. I hjørnet var det satt en sofagruppe som sannsynligvis var klar til kasting, og jeg lå bakoverlent i sofaen, med beina spredt. Etter å ha ventet en hel dag på å få meg noe, kriblet det i hele meg etter hvert som de kom nærmere. Jeg lukket øynene, og hørte lav, dyp stønning. Snart kjente jeg lepper mot mine egne, og en hånd som sakte masserte brystet mitt. Jeg sank lengre og lengre ned i sofaen, og pustet tungt av opphisselse og lengsel. Plutselig kjente jeg en tunge mot musa mi, og det rant av kåthet, så det ble våtere og våtere under rumpa og i sofaen. De byttet på oppgavene sine, og sørget for at den som tok seg av slikkinga også fikk tilfredsstilt seg selv. Jeg nøt oppvartningen, og gløttet ned på dem med jevne mellomrom. Sjarmøren min hadde tatt av seg buksa nå, og stilte seg over ansiktet mitt, for å la meg suge ham. Jeg tok kuken hans i munnen, og nøt smaken av ham. Samtidig kjente jeg kuken til typen min sakte gli inn i musa mi, og jeg ga fra meg et høylydt stønn mens jeg slikket rundt hodet på den svære kuken jeg hadde fremfor meg. Den glinset i lyset fra andre siden av rommet, og jeg nøt å se på den mens jeg ble tatt sakte av kjæresten. Etter hvert slapp de begge taket i meg, og jeg lukket øynene for å vente på hva som kom til å skje.

Beina mine ble slengt opp i lufta, og hvilte nå på hver sin skulder. En stor og sterk mannekropp kom nærmere og nærmere, og jeg kjente at dette var sjarmøren min, som jeg så lenge hadde lengtet etter å få inn i meg. Han tok meg hardt og intenst, og jeg kjente at jeg snart ville komme. Jeg visste ikke hvor det hadde blitt av kjæresten min, så jeg åpnet øynene mine, og fant ham ved siden av oss. Han sto og runket til synet av at kjæresten hans ble tatt av hans beste kompis. Jeg kjente at en orgasme var på vei, og lente meg tilbake for å vente på at den skyldte over meg. Da jeg strammet beina rundt ryggen til sjarmøren, kjente jeg at han kom inni meg. Vi kom samtidig, og jeg nøt den intense følelsen av å endelig komme meg fri fra kåtheten. Han gled ut av meg, de begge kledde på seg, og studerte meg da jeg skjelven dro på meg skjørtet og rettet på håret. Vi gikk mot døra, og dunkinga fra musikken steg for hvert skritt vi kom nærmere baren. Rett før vi kom frem til resten av gjeng en klappet sjarmøren min meg på rumpa, og sendte meg et blikk bare jeg kunne tyde. Dette var ikke siste gang.