Min beste sexopplevelse fikk jeg for bare fjorten dager siden. Jeg var i bryllup, og vi var tolv stykker som skulle overnatte hos brudeparet. Jeg skulle dele rom med et samboerpar som jeg aldri hadde møtt før.

Tone og jeg ble liggende i hver vår seng, men Reidar lå på en madrass på gulvet. Etter en god del latter og spekulasjoner om hva brudeparet foretok seg, sovnet jeg da omsider. Jeg våknet ved at jeg hørte hvisking.

– Sover hun, tror du?

– Ja da, helt sikkert, hørte jeg Tone svare. Nå var jeg blitt både våken og nysgjerrig. Dette kunne bli moro, tenkte jeg.

– Reidar, jeg vil at du skal kose litt med fitta mi i kveld, hvisket Tone.

Jeg lurte øynene opp og så Reidar stå på kne foran sengen hennes. Han kysset henne først på munnen, slo dyna til side, lekte litt med de allerede harde brystvortene og lot tungen leke nedover magen hennes, opp og ned mellom lårene hennes.

Hun lå med lukkede øyne og stønnet: – Åh, Reidar, slikk fitta mi.

Han senket hodet ned og lekte litt med kileren hennes en stund. Nå var Tone helt vill. Han slikket henne som en gal nå. Frem og tilbake i sprekken. Av og til stakk han en finger i hullet hennes.

Gud, for et syn. Jeg ble helt sprengkåt og ønsket det var meg som fikk den deilige behandlingen.

Idet han reiste seg opp, så jeg at han hadde fått en skikkelig stiv en. Hun tok den deilige staken i munnen. Den ene hånden hennes lekte med pungen hans, og den andre hånden kjælte hun fitta si med.

Nå var jeg blitt så kåt av det jeg så, at jeg lurte hånden min under dyna. Fitta mi verket. Jeg lekte med en finger på tappen og stakk en annen finger inn i hullet mitt. Å herre gud, så kåt jeg var!

Jeg var selvfølgelig ikke klar over at nå var det jeg som ble sett på. Dyna hadde glidd til side, og der lå jeg og koste meg noe helt utrolig.

Så kjente jeg en hånd som strøk meg over brystene. Jeg sperret opp øynene. Reidar stod over meg. Tone kom også og la seg ved siden av meg.

– Vi har slik lyst til å kose litt med deg, hvisket hun til meg.

Jeg hadde aldri før kjent en kvinnekropp mot min, så jeg ble litt paff og kanskje litt sjokkert. Men det gikk fort over når jeg kjente hånden hennes lure seg nedover magen min og nedover mot fitta mi. Hun lot hånden gli frem og tilbake i sprekken. Det gjorde godt, ordentlig deilig var det. Jeg hadde ikke opplevd maken til det i mitt 32-årige liv.

Jeg hvisket: – Ikke stopp! Ikke stopp!

Reidar hadde satt seg på den andre sengen. Han så på oss og smårunket litt. Tone bøyde seg ned og slikket meg i fitta. Sånn som hun kunne slikke. Hun brukte fingeren samtidig, og jeg merket at nå ville jeg komme hvert øyeblikk.

Jeg bad Tone snu seg med fitta mot meg. Nå gjorde jeg noe som jeg aldri før kunne ha tenkt meg. Jeg fikk slik lyst til å stikke tunga mi i grotten hennes at jeg skalv. Jeg slikket henne frem og tilbake i fitta. Hun smakte godt. Jeg jaget fingeren ut og inn i hullet hennes og brukte tunga også. Det var herlig!

Tone begynte å rykke til i kroppen. Hun ropte at det kom for henne, og hun falt sammen og jamret seg som en gal.

Nå var jeg så våt og kåt som aldri før. Jeg reiste meg opp og stod på knærne i senga.

– Reidar, slikk fitta hennes hvis du har lyst, sa Tone. Reidar kom bort. Prøvende lot han fingrene gli frem og tilbake før han bøyet seg ned bak meg, stakk tunga inn i hullet og slikket frem og tilbake. Jeg tenkte at nå kommer jeg som et skudd. Men jeg klarte nesten ikke å tenke tanken før Tone hev Reidar til siden og sa at det var så deilig å slikke mus at det ville hun gjøre.

De smilte til hverandre, gav hverandre et kyss, men bøyet seg samtidig ned mot meg. Nå stod Tone på alle fire bak meg og brukte tunga i hullet mitt. Reidar la seg under meg på en måte og slikket i lag med henne.

Tone hvisket: – Gli fremover og la den fylle fitta di.

Jeg lot meg ikke be to ganger. Men jeg snudde meg slik at jeg kunne se hva som foregikk før jeg lot kuken gli inn i meg. Tone og jeg satt mot hverandre. Jeg hadde en deilig pikk i meg og red som en gal. Tone satt over ansiktet til Reidar, og nå var vi helt gærne alle tre.

Jeg klarte ikke å holde tilbake lenger da jeg kjente spruten i fitta. Jeg kom som jeg aldri hadde trodd det var mulig. Jeg falt sammen mot Tone, og vi holdt rundt hverandre lenge. Først etter en stund klarte vi å summe oss.

Vi satte oss alle tre på sengekanten og var så enige om at dette måtte vi gjenta. Vi ble enige om at vi skulle møtes om tre uker igjen.

Nå teller jeg dager og timer, men synes at tiden går så altfor sakte. For jeg er så kåt, så kåt!