Villige Berit

– Kan du svippe Berit hjem? spurte min kone meg en kveld da de hadde symøte.

Det var noen klær min kone skulle lånw, og som jeg skulle ta med meg tilbake. Jeg hadde ikke noe imot dette. Da vi kom opp i leiligheten hennes, fant hun fram det jeg skulle ha med tilbake.

Nå var det slik at jeg kjente henne veldig godt, og av og til på fester hadde vi flørtet med hverandre uten at det hadde blitt noe mer.

– Du behøver ikke å dra med en gang, vel, spurte hun og så undersøkende på meg.

Berit var litt over 30 år og ikke noe spesielt å se på. Men hun hadde en herlig kropp som hun visste at jeg hadde sansen for. Jeg hadde sagt det til henne på en eller annen fest. Da hadde hun svart at jeg måtte passe meg så ikke Trine, min kone, hørte dette.

Berit var ca. 170 centimeter høy og slankt.

Konturene av lårene hennes gjennom det moccafargede skjørtet hennes ga meg en viss spenning i kroppen. Bedre ble det ikke av blusen hvor et par store bryster presset seg mot stoffet.

– Berit, jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir heltent på deg. Det er vondt ikke å få gjort noe med det, sa jeg og prøvde med et smil.

Berit smilte tilbake og kom bort til meg.

– Blir det for lenge å vente nå som Trine har mensen, spurte hun og la en hånd på hver side av hoftene mine.

– Hvordan vet du at hun har det, ville jeg vite, Hun sa det på symøtet, svarte hun, hevet seg opp og kysset meg på kinnet.

– Jeg har svært lyst på deg også, Tomas. Men jeg hadde sett at vi kunne ha litt mer tid sammen. Men mener du at vi kan få til noe nå, så er jeg ikke imot det, sa hun.

– Ja, jeg har lyst nå, svarte jeg og merket at jeg var både nervøs og spent.

Berit trakk meg med inn på soverommet. Hun var skilt og barnløs.

– Vi kler vel raskt av oss da, sa hun.

Det var ikke ment som et spørsmål. Jeg fulgte med da hun løsnet blusen og skjørtet. Under hadde hun ikke noe annet enn trusen. Det var jo sommer.

Hun fulgte også med da jeg kledde av meg der hun satt på sengekanten og lot trusen gli av seg. Naken gikk jeg bort til henne, og hun grep rundt den stive pikken min.

– Skulle gjerne suge deg, men jeg tror ikke vi kan ta oss tid til det, sa hun.

Hun la seg i sengen og trakk meg ned til seg. Hun lå på ryggen og spredte bena fra hverandre. Så fanget hun opp pikken min og styrte den inn i seg.

Hun presset bena sine helt ut til sidene slik at jeg kunne komme dypt inn i henne. Jeg la meg ned på henne og kjente de stive brystvortene hennes mot brystkassen min.

Jeg la meg litt på siden og fikk hånden min inn på det ene brystet hennes. Jeg begynte å kjærtegne det mens jeg lot pikken gli inn i henne.

Berit var opphisset og lå ikke akkurat stille under meg. Da hun hadde kommet skikkelig i gang, presset hun føttene ned i sengen og heiste seg opp mot meg hver gang jeg trengte inn i henne. Slik kom jeg dypere inn i henne og gjorde henne, om mulig, enda mer aktiv under meg.

– Det er så godt, så godt, hvisket hun inn i øret mitt og klamret seg til meg.

– Du har et deilig hull og gjør meg så inn i helvete kåt, hvisket jeg tilbake og merket at jeg var nær en utløsning.

Jeg prøvde å slappe noe av så det ikke skulle gå så altfor tidlig for meg.

– Det går for meg snart, hvisket hun da hun ble klar over hvorfor jeg slappet av på tempoet, Det går alltid så lett for meg, sa hun og klynget seg hardt inntil meg.

Hullet hennes var drivende vått, men likevel var det trangt. Hver gang hun hevet seg opp mot meg, klemte hun musklene sammen. Dette gjorde at det gikk ilinger gjennom kroppen min.

Det var ilinger som gjorde at det nesten gikk for meg. Men nå var det Berit som fikk orgasme, og det noe voldsomt. Hun gjemte ansiktet sitt inn mot halsen min og skrek. Kroppen hennes kastet voldsomt på seg, og jeg kjente at hun skalv under meg.

– Ta meg hardt, hardere… Å, herregud, jamret hun.

Jeg grep henne under det ene låret og fikk presset det opp mot det ene brystet hennes. Pikken min gled enda dypere inn i henne, og hun likte det.

Nå var hun enormt opphisset. Kyss og mangfoldige kjærlige ord passerte leppene hennes der hun hengte seg på meg og kom i flere herlige orgasmer før jeg valgte å gi meg i kast med min egen.

Hadde jeg hatt tid, skulle vel dette ha blitt litt av en natt. Men vi forsto begge at vi måtte slutte om ikke altfor lenge.

– Nå kommer det, Berit. Vil du ha det inn?

– Ja, ja, svarte hun raskt og forberedte seg på avslutningen.

– Nå Berit! NÅ!

Jeg rente pikken i henne, dypt og hardt. Berit hikstet og åpnet munnen før hun skrek på nytt. Det var tydelig at det gikk for henne enda en gang til.

Jeg presset pikken hardt inn i henne før jeg lot pikken sprute ut. Pulsen slo voldsomt. Noen få støt til mens sæden presset seg ut, ga henne en orgasme til.

Men da var det slutt på kreftene. Vi sank sammen i sengen og slappet av noen minutter før jeg måtte kle på meg. Berit tok på seg en morgenkåpe og fulgte meg til døren.

– Kan du komme til meg på lørdag? Jeg vet du er alene hjemme, og det er jeg også, sa hun og ville kysse meg.

Jeg var ikke klar over at hun visste at min kone skulle på et helgekurs. Men jeg fant fort ut at jeg hadde lyst på mer. Allerede nå, da jeg gikk ned trappene, begynte jeg å glede meg til vårt neste møte.