Han la meg uten videre ned på gulvet og trakk ut pikken. Den var like diger som han selv.

Jeg som skriver heter Britt. Jeg er tobarnsmor, har vært gift med den samme mannen i fjorten år, og for å si det som det er: innmari lysten på noe nytt. Forrige sommer skjedde det noe jeg har lyst til å fortelle om. En helg dro jeg og min mann på hytta vår på Norefjell. Barna hadde vi plassert hos svigerforeldrene mine. Weekenden begynte ikke så bra. Været slo seg vrangt, i likhet med min mann.

Da vi dro fra Oslo fredag ettermiddag, etter en strålende flott solskinnsuke, tyknet det til. Før vi nådde hytta sto regnet i bakken. Mannen min var blitt sur, og kastet seg over flaskene før vi hadde pakket ut. Jeg var mildt sagt mørk til sinns. Klokken ni om kvelden nådde gubben apestadiet. Vi røk i krangel, og jeg forlot hytta, tok bilen og kjørte ned til hotellet ved Sandumseter.

Jeg skal ikke trette leserne med å legge ut i det vide og brede med hvordan kvelden forløp, men etter stengetid befant jeg meg på en fest nede i bygda et sted. Det var fullt av folk der. Alle var fra stedet – så det var ikke fritt for at jeg ble målt både opp og ned. Sultent av mennene og dødskritisk av jentene.

En av mennene var en kjekk, mørk og høy gutt i begynnelsen av tyveårene. Han bød meg opp til dans, og la ikke skjul på at han hadde en stor, deilig stivert å by på. Han trykket den mot magen min så jeg nesten mistet pusten. Han oppførte seg som om han var verdens gave til kvinnene. Gosj!, tenkte jeg. Har jeg ikke nok med mannen min?

En pervers, vill tanke bet seg fast i hodet mitt. Hva om jeg oppførte meg på samme måten? Bare på F.. Nå er jeg verken modig eller frekk til vanlig – men denne kvelden toppet alt gørret seg og fikk meg til å tørre å frike helt ut. Så jeg bestemte meg for å skremme vettet av denne tøffingen med ståpikken. Midt i dansen dyttet jeg ham vekk. Der og da kledde jeg ganske enkelt av meg alt. Noen øyeblikk etter sto jeg naken foran ham. Jeg hørte gjestene gispe. Noen lo rått – men barskingen fra Noresund sto sprutrød med åpen munn midt på gulvet. Jeg slo armene om ham og begynte å jukke mot låret hans som en bikkje i parringstiden. Det rare var at han fullstendig mistet potensen! Ikke noen stiv pikk å spore bak den sorte jeansen, der nei.

Men en modigere mann kom frem på gulvet. Han kunne være midt i femtiårene. Ansiktet var stort og rødmusset, og han virket satt i kroppen. Han var ikke særlig høy, og firkantet og kraftig i kroppen. En diger ølmage veltet over beltet. Han strøk seg over den blanke skallen, og smilte med overraskende pene tenner.

– La meg, frøken? Han rakte ut hånden for å føre meg ut i dansen. Jeg var nå fast bestemt på å fullføre løpet. Hånden han tilbød ble plassert mellom bena mine. Jeg klemte dem sammen så hardt jeg kunne. Og kom i samme sekund. Jeg kan ikke forklare det, for jeg var mer trassig og full av faen enn kåt. Men orgasme fikk jeg. Fyren virket mer enn vant til kåte damer, han. Han la meg uten videre ned på gulvet og trakk ut pikken. Den var like stor og firkantet som han selv. Hodet var massivt der det stakk fram av en halvveis tilbaketrukket forhud. Han tråkket ut av buksene sine. Pikken sto – men den virket så tung at den vippet litt nedover. Den beveget seg svakt, dunket i takt med blodet som var i ferd med å fylle den. Men selv den ble stiv, ble den hengende litt på skrå nedover. Grov, mektig – og tung.

Han kastet ikke bort tiden, den mannen. Et par kraftige never tok om hoftene mine og snudde meg rundt. Deretter ble baken min løftet i været. Jeg følte meg nesten vektløs. Så kjente jeg en grov finger inni meg. Den var som en stiv pikk i seg selv, så stor var den. Han rullet fingeren rundt, men gjorde det på en hensynsfull måte og det gikk tusen skjønne sødmer fra fitta og opp til hodet. Fingeren forsvant, og det digre lemmet ble uten videre dyttet rett inn i meg.

Det gjorde vondt – så vondt at smerten samlet seg i en gloende ball som liksom fulgte med pikken hans ut og inn av skjeden min. Det gjorde så vondt at det ble vidunderlig deilig etter bare noen sekunders puling. Rambukken pløyde seg inn. Jeg kjente hver millimeter av bevegelsen. Fra den skyflet de ytre skamleppene til side på vei inn – gned hardt mot de indre langs åpningen – til hodet buttet mot livmoråpningen.

Jeg skrek. Jeg skrek og jeg skrek og jeg skrek. Av lyst, aller helvetes deilig lyst og takknemlighet over å ha funnet en mann med en slik deilig stang. Jeg skrek for å sjokkere også. Og kanskje litt for å dupere Noresunds fjollete bygdeterter.

Noen klappet i hendene. Jeg oppdaget at folkene hadde samlet seg i en sirkel rundt oss. De klappet takten, høyere og raskere. Inne i meg sendte hestepikken meg til den ene høyden etter den andre – helt til jeg sto i bro under mannen, som la en hånd på låret mitt og presset meg ned i gulvet så det smalt i baken min. Pikken ble dratt ut av meg med et høyt svupp – og det var akkurat da jeg ikke orket mer av den.

Orgasmen rullet igjennom meg. I de få sekundene sto alt glassklart for meg. Sæden som sprøytet over innsiden av lårene og over fitteleppene, folkene som sto rundt oss med vekselvis sensasjon og frykt malt i ansiktene, varmen og pusten fra han som hadde spiddet meg, og titusenvis av bittesmå punkt som for rundt i kroppen min og hver for seg ga en vidunderlig lystfølelse. Orgasmen min var så sterk at jeg rett og slett pisset der lå.

Fyren skjønte opplegget, og løftet meg opp. Han holdt meg på strake armer til jeg hadde pisset ferdig. Smilet hans er det vakreste jeg har sett! Jeg følte meg helt trygg hos ham, og var ikke i tvil om at han respekterte meg. Selv om jeg hadde oppført meg som det verste av alle ludder.

Det sanseløse knullet skapte oppstyr på festen, det skal jeg love dere. To av de andre mennene som var tilstede dro av se buksene og ville på meg. Men ”min gubbe” kastet dem kontant unna – og de gjenværende lot ikke til å ha lyst til å prøve krefter med ham. Jentene på festene gjorde seg pripne og foraktelige overfor meg.

Det ga jeg blaffen i. Jeg vet jeg er deilig – og at de ikke kunne måle seg med meg når det gjelder utseende. For øvrig la jeg merke til at noen av dem var blitt ekstra blanke i øynene og røde på halsen. Og riktig nok forsvant den ene etter den andre av dem ut på soverommene med en kar den neste halve timen – da gubben ”min” tok seg et par pjoltere og pustet ut. Med meg i armkroken.

Jeg kjørte ham hjem på morgensiden. Siden har jeg ikke sett ham. Når vi besøker hytta i helgene nå, finner jeg alltid en unnskyldning for å ikke bli med ned til hotellet eller butikken. Ikke for at jeg er redd for å bli avslørt.

Jeg er så lei mannen min at det hadde jeg gitt blaffen i . Nei, det er for at jeg er redd for hvordan jeg kommer til å reagere hvis jeg treffer ham. Jeg tror nemlig at jeg kommer til å få utløsning før jeg har fått kledd meg naken – om det så er tettpakket med folk rundt oss…

Den mastodonten av en pikk han har er nemlig det største jeg har opplevd!