Jeg fikk det på baderommet, presset inntil veggen. Han pulte meg hardt, han pulte meg fort – men han pulte meg ikke lenge.

..hvem har vakrest fitte i verden her? Det er meg, Berit. 31 år gammel. To barn har jeg født, men underlivsgymnastikk sørger for at jeg er trang som en jomfru fortsatt. Det vet jeg, fordi mannen min og mine fire elskere spruter fort når de puler meg.

Helt siden jeg var jentunge har jeg likt å gå naken. Det ligger vel i genene. Moren min var gift fem ganger, og døde av et hjerteinfarkt bare 42 år gammel, liggende naken i sengen med skrevende lår og et sekstenårig avisbud oppå seg.

For tiden er jeg arbeidsledig, og prøver å få dagene til å gå som best jeg kan. Og det jeg kan best er hva som helst som har med kroppen å gjøre. Naken eller påkledd. Nå sitter jeg på en høy stol foran speilet på badet. Jeg har tatt skamleppene mellom tommel- og pekefinger på hver hånd, og brettet dem til side. I speilet ser det lyserøde, våte kjøttet som jeg skal leke lenge og godt med utover formiddagen.

Gårsdagen var et lyspunkt. På formiddagen hadde jeg en rørlegger på besøk. Det høres banalt ut – men han var flink med bananen. Jeg var kledd da jeg lukket opp for ham, men da jeg så hvor kjekk han var, var jeg snar om å få på meg noe lettere.

Han var omkring 20, høy, mørk og slank. Og med den minste rumpa du kan tenke deg. To halve honningmeloner som passet perfekt i hendene mine. Han presset seg omtrent tvers igjennom meg med den ivrige ståpikken sin. Jeg fikk det på baderommet, presset inntil veggen.

Han kom seg ut av arbeidsklærne ganske raskt, etter at jeg oppmuntret ham med å la det lille jeg hadde på gli av mens jeg sto i døråpningen og så ham jobbe. Skal si den gutten var kvikk i reaksjonene! Pikken hans vippet opp og ned i takt med blodet som pumpet gjennom den. Han hadde masse mørkt hår i skrittet, nokså hårete ben og en fin, stram pung. Samt en rumpe som jeg bare måtte presse skambenet mot noen ganger. Jeg masserte ham med musa der bak, samtidig som jeg runket den første utløsningen ut av ham.

Det gjorde jeg av rent praktiske hensyn. Jeg hadde lyst til å ri ham – og som de fleste kvinner liker jeg å ha pikken inni meg så lenge som mulig, iallfall inntil det går for meg. Så trang som jeg er, tok jeg mine forholdsregler. Dessverre ble det ikke noe av rideturen.

Typen holdt meg om midjen og skjøv meg mot veggen, tok et skritt frem og kjørte den inn med et lite støt med underlivet. Og kjørte så på. Jeg holdt meg fast i den deilige rumpa, og la benene om hoftene hans. Han var ganske stor. Da jeg lukket øynene, innbildte jeg meg at jeg kjente formen av kukhodet mot skjedeveggen. Han pulte meg hardt, han pulte meg fort – men han pulte meg ikke lenge.

Med noen siste kjempestøt lot han alt han hadde sprute ut fra pikken og inn i musa mi, som omsluttet ham så trangt at det måtte ha gjort vondt. Skjønt – det tenkte jeg ikke over da. For jeg kom også. Følelsen av den unge, sterke kroppen som presset seg mot meg mens hendene hans var overalt på meg, var overveldende – selv for en seksuell anlagt kvinne som meg.

Orgasmen overrumplet meg fullstendig. Jeg tror ikke jeg har fått det så brått tidligere. Noen ganger har det vært deiligere – jeg har til og med besvimt et par ganger når utløsningene har gått over i serieorgasme – men det har aldri gått så fort for meg. Selv ikke når jeg har lekt med klitorisen min – som nå stikker frem av huset sitt: Speilet er fint å kåte seg opp på.

Musklene i fitta trakk seg sammen omkring pikken. Musa lå om kuken som en åletrang hanskefinger, og runket, melket og masserte ham. Han blåste ut en imponerende mengde sæd. Jeg sverger på at jeg kjente klumpene treffe livmormunningen. Jeg kjente garantert rykkene i ståpikken mens den tømte innholdet i pungen. Hele tiden jobbet jeg med underlivet. Jukket som en gal – og forsøkte å fortsette å klemme sammen fitta med musklene da de automatiske spasmene ble svakere.

Vi kom fort til hektene. Han virket med ett svært sjenert, bortsett fra at han nokså hemningsløst sjekket meg både inni og utenpå med hendene. Selv om jeg hadde lyst på mer, rideturen lå fortsatt i bakhodet, måtte jeg gjøre meg sterk og ta kle på meg igjen. En rørlegger har en høy timepris. Han måtte sikkert svare for timene han brukte på jobben overfor sjefen, og jeg ville helst slippe å betale i dyre domme for hyggen.

Men synet av den struttende, unge ståpikken står klart for meg. Og jeg prøver å innbille meg at det er hans pikk, og ikke en dildo, som jeg i speilet ser tuppen av forsvinne inn blant det lyserøde, klissvåte fitta mi i dette øyeblikk.