30 mai, 2024

Søker diskret sidesprang med noen

diskret sidesprangDet er spenning jeg er ute etter. Jeg og mannen min har flyttet til Aurskog for ikke lenge siden, men jeg føler meg lite verdsatt, og kjeder meg med han. Det er lite fart i forholdet. Jeg jobber, trener, er mamma, står på for å være sexy for mannen min, men han er mer interessert i å se på andre menn. Nærmere bestemt 22 stykker.

Det jeg ser etter er et veldig diskret sidesprang, med noen som bor i samme del av landet, gjerne ikke for langt unna, fordi jeg ikke vet når det passer med et lite kjapt treff eller om jeg har hele kvelden på meg.

Du er en som er 40+ og kan behandle meg som jeg fortjener, og kan hjelpe meg med å utforske sexlivet mitt.

Bl.a så fantaserer jeg om trekant, evt flere, kanskje partnerbytte med han og et annet par.

Men, jeg er kresen. Veldig kresen. Siden dette blir et sidesprang, så føler jeg at jeg kan være det.
Bilder er et krav, hvor jeg ser både ansikt og kropp, og det samme er manerer.
For den rette kan dette være veldig moro.

Send privat melding

One comment

 1. Hei,

  Fantastiske bein som får fantasien til å spinne.
  Jeg er nysgjerrig, dominant og lidenskapelig.
  Kan møte deg enten alene eller med en kompis. Kan stille på kort varsel.

  Det du vil ha av bilder får du når du svarer.

  Orgasmegaranti;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *