Den ble til virkelighet. ( Sann historie )

Vi er et gift par, hun 30, jeg 51 år og vi har vært gift 4 år og lever i et godt og trygt forhold. Hun er en del mere aktiv sexuelt enn jeg er, og jeg har ofte drømt om å se på at andre puler henne og gir henne ekstra tilfredstillelse.

Vi har noen unge nabogutter i 17 års alderen som pleier komme på besøk for å se gode filmer, spille playstation og ha det hyggelig sammen med oss. En av disse naboguttene har tydeligvis fått teften av at min kone er underdanig og passiv, og at han kan dra nytte av det. Han pleier titte på henne i smug, og også ofte få seg et blikk av hva hun har å by på under sin utringede topp. Tydeligvis så liker min kone at guttene ser på henne som veldig sexy og attraktiv. Hun er ikke av den type kvinner som tar det første steget, for henne så er det mannen som er den som skal være først ut.

Kommende fredag skal foreldrene til den gutten som har vist interesse for henne dra på hyttetur, og han har spurt om han kan komme til oss og spille litt. Hans kamerat er ikke hjemme denne helg, så da er muligheten stor for at ting kan bli realisert. Jeg har sånn halvveis laget meg en liten plan som jeg har lyst til å prøve ut. Den er enkel og rett frem. Jeg er mere fri og åpen, kjenner jo hva gutter vil, og hva gutter tør. Så jeg må være den parten som starter det hele.

Min kone, Maria liker å være sexy kledt, og hun gjemmer ikke på de to yndige store brystene som er både faste, runde og fine. Store mørke brystvorter spretter lett frem når hun føler opphisselse, og da vet en erfaren mann når en skal trå til verket.

I dag er tiden moden, vi alle sitter sammen og koser oss med snacks, vin og alkoholfri drikke til nabogutten. Han sitter i sofa ved min kones side, titter smått litt beskjedent bort på henne og studerer hennes lepper og påkledning. En rød kjole, utringet, og en tynn liten bh under som ikke skjuler så mye.

Vi spiller forskjellige spill et par timer og avslutter når vi føler tiden er inne. Gutten sitter fortsatt ved min kones side og nå føler jeg at tiden er blitt moden for å gjøre et forsøk.

Jeg spør gutten, som jeg her kaller Ola, om han synes jeg har en flott kone. Han trekker litt på skuldrene og svarer et forsiktig «ja». Han skotter bort på min kone og smiler forsiktig og hun takker for at han synes det. Jeg går videre og spør om han noen ganger har hatt lyst til å ta på henne og å kysse henne. Ola skvetter til for nå er spørsmålene blitt litt av en mer personlig karakter, og han tenker seg litt før han sier: «Ja, det har jeg tenkt på mange ganger». Jeg tar raskt kontrollen og spør om han har lyst å kysse henne nå. Han rødmer kraftig og svarer: «vet ikke». Så jeg ber han da om å legge sin arm rundt henne og kysse henne. Ola legger forsiktig armen rundt henne, kysser henne på munnen. Hun åpner munnen og gjengjelder kysset og viser ham at hun liker dette. Jeg instruerer ham til å kysse henne flere ganger slik at de finner tonen sammen. Jeg kan se at han har fått en kraftig bule på sin bukse, og det er ikke tvil om at han liker dette. Min kones brystvorter har vokst seg store og harde. Jeg spør så Ola om han har lyst til å klemme hennes bryster, og gjøre noe mer spennende i kveld sammen med oss. Gutten sliter litt med å få frem sine svar, men kommer med et «ja» etter kort tid.

Jeg ber ham om å ta på hennes bryster, og etterpå om å ta av henne kjolen slik at han kan se hva hun har å by på. Han klemmer hennes bryster forsiktig, og etter mye om og men så har han tatt av henne kjolen. Hun sitter nå igjen med sort bh, string og stayups. Jeg har aldri sett min kone i en slik situasjon, hun er nesten naken med en ung gutt, og er rolig og avventende. Ola er veldig sjenert nå, og jeg spør han om han har hatt noen jenter nakne tidligere sammen med seg. Ola svarer «nei, aldri» og da forstår jeg at han faktisk er «jomfru» og at dette er hans debut i sex.

Jeg sier til Ola at nå får du ta dama med deg på soverommet, for der er det mer plass og behagelig for dem begge og at nå skal han gjøre det som menn gjør med kvinner. Han lar ikke dette vente og tar henne med inn på sengen. Jeg følger ivrig med, for jeg vil jo se når denne gutten puler min kone. Jeg ber ham få av alle klær, både hennes og sine egne slik at han kan gjøre hva han skal gjøre med en sexy kvinne.

Ola har en flott «voksen» kuk etter hans alder, stiv som et spett og den er våt, glinsende av hans safter som venter på å få kontakt med min kones fitte. Siden dette er Ola’s debut må jeg raskt la han få pule henne, for både Ola og Maria er tydeligvis helt klar for hva som skal skje. Jeg sier at nå må han legge seg over henne og pule henne lenge. Han flytter seg inn mellom hennes adskilte ben, finner frem til hennes fitte og lar kuken trenge fullt inn. Hun lukker øynene, ligger med armene over hodet og bare nyter av hva Ola gjør. Han puler henne, og pusten øker raskere og raskere for begge to, og etter noen heftige minutter kommer Ola. Jeg kan se hans kuk i min kones fitte pumper inn sin ladning, og samtidig skriker hun til og kommer i en herlig orgasme. Ola trekker seg ut av henne etter litt, legger seg på siden og lar pusten komme tilbake til normalen. Min kone ligger med lett åpne ben slik at hennes nypulte fitte lett kan betraktes. Hun har tatt inn alle dråper, og alle disse millioner av celler svømmer rundt for å finne veien dypere inn i henne og om mulig møte et egg for å befrukte. Etter en pause og alle har fått på seg, sier jeg til Ola at han vet sikkert at han skal overnatte her sammen med oss i natt. Han svarer «ok» og er blitt litt ekstra sjenert etter han har benyttet seg av min kone.

Jeg informerer Ola at det som hender her hos oss skal være vår hemmelighet, og at den ikke skal deles med hans kompiser eller andre. Og det ble en avtale som vi alle holdt oss til.

Denne natten får Ola ha min kone så mange ganger han bare klarer. Han puler henne mange ganger og utforsker hennes kropp, sted for sted. Neste dag spør jeg min kone om hun hadde en god kveld og god natt.

Hun hadde fått gode opplevelser, hadde hatt det godt sexuelt og at hun godt kan gjøre dette igjen.

Ola har hatt henne mange ganger etter dette. Også flere andre gutter har tatt henne….