Vi hadde fått en ny gutt i klassen. Han var høy med mørkt kort hår og brune øyne. Han virket ganske selvsikker da han gikk bort til plassen sin, som var rett ved siden av meg. I førsten syntes jeg han var ganske klysete og virket som en real mammagutt, men da han begynte å snakke til meg, kjønte jeg at førsteintrykket var feil, for han hjalp meg alltid om det var noe jeg lurte på, og pluss at han var veldig god i matte. Han smilte til meg mens han forklarte hvordan jeg regnet ut stykkene og LaCoste parfymen seilet mot meg. Han luktet veldig godt. “bare gjør som jeg forklarte deg, så skal det gå veldig bra.” sa han med et smil og tittet ned i sin egen bok. Han var faktisk ganske pen og han hjalp alltid til når noen trengte det. I friminuttene kom han bort til meg og satte seg med en røyk istedet for å spille ball med gutta. Han var visst ikke så glad i ballsport, men foretrakk heller å gå ut på cafe eller lage middag til venner. Han virket så ordentlig av seg og ikke en som gjorde mye dritt så fort han fikk mulighet. “hva liker du å gjøre i fritiden da?” spurte han og ga meg røykpakka si og ga meg en røyk. “pleier å lese en del eller bare sitte å skrive dikt. Elsker å skive.” sa jeg og smilte, sjokkert over at jeg ikke oppførte meg som en nervøs tulling. Jeg følte meg veldig komfortabel med denne gutten. “kanskje vi skal dra ut på cafè etter skolen i dag?” spurte han meg og smilte med de kritthvite tennene sine. “gjerne” svarte jeg før vi reiste oss opp og gikk mot klasserommet igjen. Vi snakket om alt mulig musikk og bøker. Jeg var ingen nerd, tvert imot, men jeg likte å sitte under et pledd i godstolen og lese en god bok mens jeg drakk vin eller jordbær te. Etter syv timer skole, dro jeg og Marco ned på cafèen nede i gågata. Han fortalte meg mye av barndommen sin. Han var fra Italia, men kom til Norge da han var seks, så han kunne både italiensk og norsk, men jeg så på han at han var italiener, for huden hans var en anelse mørkere en vanelig. Jeg selv var fra Polen, men jeg kom hit da jeg var baby, så jeg snakket kun norsk og engelsk.

Etter vi hadde sittet en time og snakket og ledd, gikk vi hjem til meg, for han ville så gjerne se hvordan jeg hadde det. Siden jeg bodde alene, så var ikke leieligheten min så stor, men jeg elsket antikke møbler og hadde en hvit sokkelleielighet med en sjarmerende gammel stil. Vi gikk opp trappene og vi slang ifra oss sekkene før han tok seg en liten runde. “så stilfult og romantisk” sa han før han satte seg ned i favorittstolen min. Han ga meg en avslappet mine og smilte til meg. “veit du, at da jeg snakket med deg første gang, var jeg så redd for at du var som alle de andre i klassen. Sånn blond og overfladisk, men jeg skjønte fort at du ikke var sånn overhodet.” sa han og tok hånda mi. Selv om vi hadde kjent hverandre en måneds tid, virket det som vi hadde kjent hverandre i mange år. Jeg ble litt varm da han tok hånda mi. “Du er så vakker og naturlig. Jeg elsker naturlige jenter.” fortsatte han mens han ga meg mange komplimenter for kroppen min og utseendet mitt. Jeg ble nesten flau der jeg sto. Han tok rundt meg og jeg kjente mintånden hans da han lente seg mot meg og kysset meg. Herregud for en følelse. Jeg hadde ikke hatt kjæreste på en stund og jeg hadde nesten glemt hvor fort noen kunne tenne meg. Ikke at jeg var enkel å få i senga, men jeg ble så fort kåt, at jeg hadde lett for å gi etter med dildoen mens jeg fantaserte om hvordan jeg ble pult.

Jeg presset han til meg og kysset han tilbake lenge mens pusten min avslørte hva jeg var klar for. Helt ærlig, kunne han ha pult meg her og nå og jeg ville ikke angret et sekund. Han leste tankene mine og han tok av meg blusen så jeg sto der i bare en sort BH mens han kysset meg nedover halsen. Jeg tok av han genseren og en veltrent kropp kom til syne. Jeg strøk håndflata nedover den veltrente magen hans mens han kysset meg oppover mot munnen min igjen. Han la seg oppe på meg i den store senga mi mens han kysset meg nedover magen. Han dro skjørtet mitt opp til hoftene mine og kysset med ned mot fitta mi. Fingrene hans skjøv undertøyet til side og tunga hans traff klitten min. Jeg hev etter pusten mens jeg strøk han gjennom håret. Det føltes så deilig at noen endelig slikket meg og kjærtegnet meg igjen. Han løftet rumpa mi opp med hendene sine og lot tunga gli litt inn i meg mens fingrene hans masserte klitten min og jeg stønnet lavt mens jeg masserte puppene mine.

Han reiste seg opp og jeg kneppet opp buksa hans og en hard pikk kom til syne. Den var virkelig stor men jeg puttet den i munnen og jeg hørte stønning mens jeg lot tunga leke med den. Jeg runket han kjappere mens tunga lekte med tuppen av pikken hans. Hånda hans strøk meg gjennom håret. Jeg lot hele pikken hans gli inn i munnen min. Jeg slet litt da han presset den helt inn i munnen min, men jeg så han nøt det.

Han løftet meg opp og la meg på senga mens han la seg oppe på meg. Jeg kjente den stive pikken hans mellom lårene, så gled den inn i meg. Jeg kjente han fylte meg helt opp mens han gled den ut og inn av den våte fitta mi. Jeg var så kåt nå, at jeg klarte ikke holde meg. Jeg stønnet mens han bunnet meg gang på gang, og jeg så kåtheten lyste i øynene på han. Pikken pulserte mens den gled inn meg og jeg randt da han pulte meg fortere. Jeg kjente fittesafta randt ned mot rumpa mi og han holdte et fast grep på den ene puppen mens han slikket og beit i den andre. Han var så deilig og han pulte meg som ingen andre hadde gjort før. Lemmet hans fylte meg helt opp og jeg stønnet i lyst der jeg lå under han.

Han trakk seg ut og ba meg legge meg på ryggen oppe på han. Han gled inn i meg da jeg hadde lagt meg ned og han fylte meg opp på nytt. Jeg fingret meg selv mens han hardpulte meg. Fortere og hardere. “Du er så fantastisk og fitta di føles så godt rundt den stive pikken min” stønnet han mens han holdte meg på puppene. “Pul meg hardere. Fyll meg opp med deilig pikk” hvisket jeg og førte hendene hans ned mot den søkkvåte fitta mi. Han masserte klitten min mens han pulte meg og jeg var så sprengeferdig der jeg lå over han. Han tok meg med ut på den lille verandaen og trengte seg inn i meg bakfra mens vi sto på verandaen helt nakne. Det var ikke så mange som så oss, men det var pirrende at han pulte meg mens jeg sto der uten klær. Han presset pikken inn i meg og det føltes trangere når jeg sto oppreist, men det var så deilig, så deilig at knærne sviktet litt da jeg nærmet meg orgasme. “å herregud. Pul meg, bruk meg. Knull meg så hardt at jeg aldri glemmer.” stønnet jeg og kjente jeg var så nær. Han løftet meg opp og presset meg mot veggen mens han pulte meg for harde livet, og jeg kunne kjenne han var nær selv. Jeg skrek ut i vellyst da han pulte meg til himmelen. Han trakk seg ut rett før han kom og jeg satte meg på knærne og åpnet munnen, klar for å ta imot spermen hans. Han sprutet over hele annsiktet mitt og en enorm ladning skjøt inn i munnen min. Jeg svelget uten problemer, så tok jeg pikken i munnen og sugde i meg det siste av spermen før jeg reiste meg opp og tørket meg i annsiktet.

 

Han tok rundt meg og kysset meg lenge før vi kledde på oss og la oss i senga og bare tittet på hverandre. Han strøk meg gjennom håret og ga meg korte kyss og smilte til meg. Ingen kunne forstyrre oss nå.