Det var enda en kjedelig dag på skolen. Jeg satt og halvsov i samfunnsfag timen da jeg la merke til henne. Det var andre skoledagen hennes og hun hadde på seg en nydelig svart tights. De flotte formene hennes ble nydelig fremhevet. Den lille rumpen hennes og de velformede beinene hennes var nok til å hypnotisere meg. Hun så bort på meg mens jeg studerte henne og det var en liten gnist i luften. Hun hadde begynt rett før det var vinterferie og ingen skjønte helt hvorfor, men jeg var glad for det.

I friminuttet sto hun litt utenfor jenteringen. Guttene studerte henne og jeg følte at det var min oppgave å gi henne en velkomst hilsen. Dessuten var jeg sprengkåt så jeg så på dette som en mulighet til å få litt fitte før ferien.

”Hei” sa jeg med litt vaklende stemme. Det gikk litt tid før hun svarte. ”Hei, hva heter du?”. Hun hadde en ganske sexy stemme og jeg mens jeg sto der og snakket med henne fantaserte jeg om hvordan det hørte ut når hun kom. Hun hadde ikke svære pupper, men de var langt ifra små. Det at hun lente seg fremover når hun snakket med meg var nok til at jeg fikk stå. Jeg gjorde en liten bevegelse for å flippe den ut til siden slik at hun ikke skulle se den, men jeg fikk følelsen av at hun visste at jeg sto som en flagstang. ”Kan du hjelpe meg med leksene etter skolen i dag? Jeg har fått helt nye bøker og skjønner heller ikke leksene,” sa hun. Jeg skjønte på stemmen hennes at turen til henne etter skolen ville involvere mer enn at jeg forklarte henne leksene.

Da det ringte når skolen var ferdig holdt jeg på å sprekke. Jeg var så klar for fitte og det at hun lente seg over pulten hele tiden for å tease meg gjorde meg bare enda kåtere. Jeg kunne nesten ikke vente med å fylle hullene hennes.

Hun kom bort til meg og vi gikk sammen hjem til henne. Det var ikke langt å gå, men det føltes ut som en evighet siden ingen av oss snakket. Hun hadde en ganske sexy gange og puppene hennes hoppet opp og ned i den hvite, og godt utringede toppen hennes.

Vi kom hjem til huset hennes. Det var et stort hvitt hus med grønne karmer på vinduer og dører. Det var nybygd, faktisk ferdigstilt for kun et par måneder siden. Jeg hadde faktisk lenge lurt på hvem som kom til å flytte inn der.

Vi gikk inn og til min overraskelse var huset velmøblert og godt belyst, selv om det ble ferdigstilt for kun et par måneder siden. Vi satte oss i stuen med sekkene ved siden av oss. Vi snakket sammen om alt fra hvor vi kom fra til hva vi spiste om morgenen og kom etter hvert inn på litt mer seksuelle temaer. Da jeg spurte henne om hun var god til å suge svarte hun bare med ”vil du føle det selv?”

Vi gikk rett ned til rommet hennes og hun lukket døren og låste. Sekkene ble slengt på det mørke tregulvet og hun dro for gardinene. Spotlampene i taket var av og det var kun et par lamper på veggene som kastet litt lys i rommet. Den dempede belysningen gjorde at hun bare så enda deiligere ut der hun dro ned tightsene og viste frem sine flotte former. Hun snudde seg rundt med en liten piruett og bøyde seg ned for å ta av seg sokkene. Mens hun holdt på der tok jeg sakte av meg buksene. Henne trange fitte glinset mellom rumpeballene hennes og det var virkelig litt av et syn. Hun snudde seg rundt igjen og dro av seg toppen. De nydelig formede puppene hennes hoppet litt da hun kastet toppen ved siden av seg på gulvet og begynte å sakte gå mot sengen der jeg satt. Hun hadde små mørkerosa nipler og en flat veltrent mage. Det blonde håret hennes lekte nedover ryggen og endte litt over rumpen. Hun kom bort og hjalp meg av med sokker t-skjorte.

Hun satte seg på huk ved kanten av sengen, mellom min ben, bøyde hodet ned og begynte å bite forsiktig på bokseren min som holdt på å revne. Det var kjempedeilig og jeg kunne nesten ikke vente på å fylle henne opp med den svære bankende pikken min. Hun dro av bokseren og studerte pikken med en overrasket mine. Hun bare måpte av

måpte av synet før hun bøyde hodet igjen og puttet den i munnen. Den var en av tingene med meg selv jeg var stolt over. Jeg var veltrent, så, ikke for å være for bråkjekk, ganske bra ut og hadde en svær pikk. Hun lekte rundt med tungen på hodet og bare nøt den. Hun kunne både føle og høre min entusiasme for pusten min ble betydelig tyngre mens hun sakte men sikkert jobbet seg nedover skaftet med tungen.

Hun reiste seg opp og kastet seg ned på sengen. Jeg flyttet meg litt over og så henne inn i øynene. De skrek for at jeg skulle slikke henne og jeg var ikke vond å be. Hun spredde de gyldenbrune og veltrente beinene sine og der var den flotteste fitten jeg noen gang hadde sett. Jeg stakk en finger inn og kjente hvor våt hun var. Jeg slikket henne på klitoris, mens jeg i samme rytme dro fingere inn og ut av den våte fitten hennes. Mens jeg holdt på så jeg opp og fikk med meg at hun maserte de nå steinharde niplene hennes. Hun pustet tungt og jeg tenkte, ut i fra hva jeg hadde hørt at jeg skulle stoppe for nå var det på tide å gå hele veien.

Da jeg reiste meg opp så hun på meg med trengende øyne. Jeg la meg over henne og presset meg sakte inn i den trange fitten. Hun var så våt at det rant ned på lakenet. Hun ynket seg i nytelse og begynte å masere klitoris når jeg etter hvert satte opp tempoet. Plutselig stoppet hun meg og la seg over på siden. ”Legg deg ned bak meg.” Jeg hadde ikke tenkt til å la meg spørre to ganger og la meg ned bak henne. Hun struttet litt med rumpen og sa ”her, skal jeg hjelpe deg”. Hun hjalp meg inn i fitten og jeg begynte å jokke i ganske høyt tempo. Jeg la armen rundt henne og fant klitoris og masserte den godt men jeg sakte men sikkert satte opp tempoet. Hun stønnet og tok tak i brystene sine mens jeg støtte inn så hardt og fort jeg kunne i henne. Så skrek hun ut i rommet sammen med meg og begge to lå der og skalv av nytelse. Etterpå bare lå vi der i flere timer og koste oss med hverandre. Jeg kunne ikke fatte at jeg hadde hatt sex med en så deilig og velformet kvinne. Dette var bare den første av en serie flott seksuelle opplevelser for meg med henne, for hun viste seg faktisk å være den meste seksuelt opplyste kvinnen jeg noen gang har møtt, men det er en rekke andre historier. 😉