Jeg hadde fått hyre på en norsk cruisebåt. Jeg hadde seilt ute siden jeg var 15 år, så nå var jeg blitt matros. Jobben min var å stå til rors eller ha utsiktsvakt – eller male og male, vaske og vaske.

Men vi hadde jo frivakter også. Da var det forbudt å være sammen med passasjerene om bord. Dem var det jo mange av, og en unggutt kunne tenke seg litt av hvert sammen med noen av dem.

En dag skulle jeg male offiserdekkets ytterside. Jeg hang i stilling. Det vil si at den eneste kontakten jeg hadde til båten, var en planke og tauverk. Dette er det rene kunststykket, og det var godt likt av passasjeren som alltid fulgte godt med nå noen drev på med en slik jobb.

Etter at jeg hadde blitt ferdig med jobben, gledet jeg meg til å få slappet av litt. Så ropte sentralen på meg. Jeg kom, og gnisten sa at det var en kvinne som kjente meg fra før, som ville snakke med meg.

– Hvor er hun da, sa jeg.

– Hun bor i kahytt 3031, svarte han.

Jeg fikset meg og gikk til 3031. Så banket jeg på. Det kom svar på norsk.

– Arne? Bare kom inn!

Hvem kan hun være, tenkte jeg i mitt indre. Men det fikk jeg straks vite, for der stod Anita. Hun var min aller første forelskelse.

– Jøss, hva gjør du her om bord, sa jeg.

– Kom og sett deg her, Arne, så skal jeg fortelle deg det.  I Miami skal jeg møte mine foreldre. Deretter skal jeg til Minnesota for å bosette meg der.

Etter mye om og men forstod jeg at hun ikke klarte å fly, så derfor var båt løsningen for henne. Jeg skulle på vakt igjen kl. 04.00, så jeg forklarte henne at jeg had­de bare tolv timer på meg.

– Husker du, Arne, hvordan du fridde til meg på skolen i 2. klasse?

– Ja, sa jeg, nesten litt brydd.

– Da var vi barn, men nå er vi voksne, sa hun. – Synes ikke du også at det er varmt her?

– Jo, i grunnen er det det, svarte jeg.

– Skal vi ikke ta en dusj sammen, sa hun.

– Fint, svarte jeg.

Anita var som sagt min første kjærlighet. Det jeg var på vei til å se nå, hadde jeg drømt om lenge. Hun var 170 cm høy, slank, mørk blond og hadde blå øyne. Tennene var som perler, og Anita var svært sexy.

Anita gikk inn i dusjen, og jeg kledde raskt av meg og gikk inn til henne. Jeg tok begge armene rundt hodet hennes og kysset henne med all den lidenskap som fantes i meg. Hun besvarte kysset mitt.

– Det er godt du har tolv timer på deg, Arne, sa hun.

Vi såpet inn hverandre og masserte såpen inn i hver eneste krok på kroppene våre. Vi gikk inn i blåsedusjen og ble tørre. I hvert fall ble jeg det. Men Anita var visst fortsatt bløt mellom bena kjente jeg.

Anita tok teppet av senga og satte seg ned. Jeg satte meg ved siden av henne. Vi la oss ned og befølte hverandres kropper. Anita reiste seg opp og begynte å slikke pikken min. Med et tak fikk jeg fatt i benet hennes, og så fikk jeg kontakt med fitta hennes.

Nå fikk jeg se hvor kåt hun var virkelig var. Det nærmest rant fra henne. Jeg så klitorisen hennes som en overhoveri ert. Så lot jeg tunga mi gå over den med raske bevegelser.

Idet hun sugde pikken min og masserte ballene mine, sa hun. – Åååå, Arne!

Med ett reiste hun seg opp og trakk fitta si nærmer pikken min. Så hevet hun seg over pikken min og begynte å ri meg. Det ble ikke tid til mer enn to-tre tak før hun og jeg gikk inn i en sky av gnister og smell.

Da jeg kom til meg selv, lå Anita og småsov. Jeg så på klokken. Den var 11, så jeg hadde fem timer på meg. Jeg reiste meg opp og så ned på Anita. Hun sov med smilet om munnen. Jeg fikset meg en drink.

Med ett hørte jeg Anita si: – Arne, ta med en til meg også da!

Jeg tok med en vodka til henne. Det samme hadde jeg tatt til meg selv. Vi lå ved siden av hverandre og slappet av med drinkene.

– Ja, dette var testen på barndomskjærligheten, sa hun.

– Mulig det er starten på voksen kjærlighet også, svarte jeg.

– Mm, mulig det, svarte hun og smilte.

Vi satte fra oss drinkene, og jeg reiste meg opp og sa: – Anita, vi har fire timer på oss.

– Deilige timer, sa hun.

Jeg delte bena hennes og slikket fitta. Jeg så at fitta hennes var klar, så jeg satte pikken min inn i henne. Hun var myk, trang og hissig, så det tok ikke så altfor lang tid før, hun begynte virkelig å klemme og sakse med bena sine.

Jeg merket at det ikke var lenge igjen til jeg kom med spruten. Jeg sa til Anita at nå var tiden inne for meg. Med ett kom det voldsomt for henne. Jeg husker ikke alle lydene hun gav fra seg, men de var mange.

Jeg merket at det fosset mellom bena hennes. Jeg bar henne rett i dusjen. Da vanndråpene fosset over henne, våknet hun til live igjen.

– Arne, jeg klarer ikke mer i dag, sukket hun.

– Nei, klokka er kvart over 3. Om tre kvarter er jeg på jobben, svarte jeg.

Hun smilte og sa idet jeg stod i døren for å gå: – Jeg ringer deg fra lugaren i 10-11-tiden om du orker mer, Arne!

– Ja, bare ring du, sa jeg og gikk.

Da jeg var vel på vakt, kom det tørt fra styrmannen: – Du sover mye, Arne. Jeg har ikke sett deg på frivakten.

– Nei, men å sove er jo bra, svarte jeg.

Klokken hadde klart å bli 10.30 på kvelden. Telefonen ringte.

– Hallo, Arne, sa det.

Men dette var ikke Anitas stemme.

Jeg sa: – Hvem er du?

– En venninne av Anita.

– Ja vel, sa jeg.

– Anita bad meg ringe deg, for hun er så sår mellom bena. Ettersom jeg muligens kan ta imot pikken din bedre enn Anita akkurat nå, så er det fint om du vil ta deg av oss, sa hun.

– Oss, sa jeg.

– Ja, jeg har venninnen min her også, svarte hun.

– Mmm, tror dere at jeg er så sprengt, svarte jeg.

– Nei, men du kan bli, sa hun. – Kom til 1021, la hun til.

– Greit det, sa jeg og la på.

Etter å ha snakket med sentralen var det OK. Jeg banket på 1021, og der kom det et stykke kvinnfolk som fikk meg til å reagere spontant. Hun het Gro og var 170 cm høy, slank midje og topp kropp, lysblond, knallblå øyne og håndfulle bryster.

– Hei, Arne, sa hun.

Vel inne i kahytten kom også venninnen hennes bort til meg. Hva, nesten tvillinger, tenkte jeg. Gjett om det kom reaksjoner. Hun var allerede naken!

– Sett deg ned og slapp av!

Det var noe jeg gjerne gjorde. De begynte å kle av meg. Plagg etter plagg kledde Gro av seg raskt. Hun tok litt leppestift på skulderen sin for å markere at hun var Gro. Den andre het Guro. De leide meg sammen bort til sengen.

Da jeg lå på ryggen, sa de i kor: – Arne, nå skal du bli sprengkål!

Jeg merket at Guro hadde sugd pikk før. Mens Gro plasserte fitta si over munnen, kjente jeg den deilige fittesaften hennes renne inn i munnen min. Så kjente jeg at Guro heller ville ha pikken min i seg. Hun satte seg på den og fokket som besatt.

– Åååå, kom det fra henne etter en stund. Gro holdt henne for at hun ikke skulle plane helt ut.

Jeg merket hvordan det rant ut av henne. Etterpå la hun seg ved siden av meg. Gro reiste seg opp, og jeg la meg mellom bena til Guro og slikket henne så hun fikk mest mulig utav orgasmen hun hadde fått.

Jeg merket og så at hun var et helt annet sted nå enn i sengen sammen med Gro og meg. Men jeg slikket henne uten stans samtidig som jeg masserte brystene hennes. Det tok nesten tre minutter før det kom en lyd fra henne.

– Arne, dette var det aller beste jeg har opplevd, sa hun og sovnet.

Gro rullet henne ned på gulvet med en dyne under seg.

– Klarte du noe med Guro, Arne, sa Gro.

– Nei, jeg ville spare meg for deg, svarte jeg.

Gro ville smake hvordan hennes venninne smakte. Hun ville ha pikken min i munnen sin. Hun svelget den helt. Det var på nippet at hun ikke også tok med seg ballene mine i samme draget.

Hun sugde som besatt, men jeg merket at hun ville ha noe mer. Hun la seg rett ned på ryggen. Jeg satte meg på kne foran henne. Hun så på meg en stund. Hun så rett inn i øynene mine før hun begynte å si noe.

– Arne, jeg har ikke ligget med en gutt på fire år, så ta det litt med ro med meg.

Hun løftet bena sine rett til værs og la dem over skuldrene mine. Hun satte pikken min rett inn i seg. Hun var så trang at jeg trodde hun var dydig.

– Hei, Gro, er du dydig, eller hva er det, spurte jeg.

– Nei, det var som sagt for fire år siden. Men jeg er stadig kåt, sa hun. – Jeg er overnervøs for å få et fast forhold. Det er derfor jeg ikke har ligget med noen på fire år.

Jeg trakk meg ut av henne og lirket en finger inn i fitta. Den gled lett inn. Jeg prøvde med to fingre. De gikk også inn. Men da jeg prøvde med tre fingre, fikk jeg problemer.

Jeg fokket inn og ut med to fingre en stund. Det rant av henne, og da satte jeg inn den tredje. Nå gikk alle tre inn. Jeg tok dem ut og satt inn pikken med tre fingre til hjelp. Jeg merket at hun begynte å rotere med underlivet.

Nå hadde jeg hele pikken min inne i henne. Hun beveget seg raskere og så meg inn i øynene. Hun begynte å lukke øynene sakte igjen.

Da sa hun: – Arne, du må ikke komme inni meg. Jeg bruker ikke prevensjon!

Men det var for sent. Da hun strammet til, sendte jeg alt jeg hadde i ballene, inn i henne. Da hun merket det, kom hun som en foss. Jeg bare pumpet i vei. Hun så meg rett inni øynene idet jeg superpumpet henne. Hun virket som hun var helt borte med et sløret blikk.

Nå ville hun ikke gi seg. Hun ville ha mer. Jeg tok pikken min i hånden min og lot den få fittesaften over hodet sitt. Det virket, og jeg kunne fortsette lenge før vi måtte gi oss.

Tiden gikk fort på resten av denne turen. Jeg fikk mer enn jeg klarte å fordøye inntil Miami var i sikte.