5 juni, 2023

Søker en fremtidig kjæreste

fremtidig kjæreste
Hei!

Jeg søker en fremtidig kjæreste, alder er egentlig ikke noe problem så lenge du er snill, kan behandle en kvinne pent og ikke bare er ute etter et ligg.

Er veldig krevende seksuelt, vet hva jeg vil ha og når jeg vil ha det! Tenner voldsomt på store kuker (ikke overdimensjonerte og photoshoppa) og på mye sædsprut! Har du minikuk eller spruter lite er jeg ikke interessert! Sånn er det bare.

Om du skal finne på og svare meg så vit at jeg ikke svarer deg så lenge meldingen inneholder tre ord, åndssvake sjekketriks eller skrivingen din ligner på noe en 5 åring kunne skrevet (ja, vet jeg ikke skriver perfekt selv, men gjør meg iallefall forstått)

Godtar heller ikke venneforespørsler før avsnittet overer innfridd…

Send privat melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *